به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران، طاهر موهبتی در نشست شورای راهبری توسعه مدیریت بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار کرد: نداشتن برنامه عملیاتی از دلایل اجرایی و محقق نشدن برنامهها است، مهم به نتیجه رسیدن برنامهها است و تخصیص اعتبار هم براساس اجرای برنامهها انجام میشود.
وی ۶۰ درصد اعتبار ارزشیابی مدیران را در گرو اجرای برنامهها دانست و افزود: در سال نخست برنامه عملیاتی بنیاد، کیفیت کمیسازی نشده است و به همین دلیل وارد مقوله کیفیت نشدهایم، اما برای سال جدید و سال دوم برنامه عملیاتی، این مقوله کمیسازی شده است.
موهبتی ادامه داد: سال نخست بحث یکپارچهسازی و پیادهسازی برنامهها مدنظر بود و سال بعد کیفیت هم در برنامه عملیاتی میگنجد.
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامهریزی بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه معاون توسعه مدیریت بنیاد هر استان مسئول پایش استانی است، خاطرنشان کرد: برنامه عملیاتی هم در سطح ستادی و هم استانی مورد ارزیابی قرار میگیرد و راستیآزمایی میشود. مبنای گزارشدهی به دولت، برنامه عملیاتی بنیاد است و از سال آینده علاوه بر مجموعه بنیاد، نهادها و سازمانهای تابعه هم مورد ارزیابی قرار میگیرد.
موهبتی درباره دریافت میزان رضایت خدمات گیرندگان و جامعه ایثارگری گفت: در برنامه عملیاتی سال آینده، برای افرادی که از بنیاد شهید و امور ایثارگران خدمت دریافت کردهاند، پیامک ارسال و میزان رضایت آنان اخذ میشود.
علی گودرزی، مدیرکل دفتر برنامه و بودجه بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این نشست با بیان اینکه شش کارگروه برای تدوین برنامه عملیاتی طراحی شده است، اظهار کرد: نشست این کارگروهها به ریاست معاون تخصصی مربوطه و عضویت معاونان مرتبط در استانها و مدیران کل استانی برگزار میشود.
وی اضافه کرد: ادارهکل آمار و فناوری اطلاعات در همه کارگروهها عضو است و کارگروهی از هشت واحد زیرمجموعه ریاست بنیاد تشکیل شده است.
مدیرکل دفتر برنامه و بودجه بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به استخراج ۴۸ عنوان برنامه از سند تحول دولت برای بنیاد، گفت: تا پایان هفته آینده پیشنویس اولیه برنامه عملیاتی سال آینده تهیه و ارائه میشود.
گودرزی اضافه کرد: برای برنامه عملیاتی بنیاد شهید و امور ایثارگران، ۹ هدف کلان بر اساس سیاستهای بالادستی، ۶۴ هدف کمی، ۳۴۶ برنامه و ۲۹۶۱ فعالیت تعریف و برای پایش این برنامهها فرایند خوداظهاری، فرایند ارزیابی انطباق و پس از آن فرایند پایش میدانی در استانها انجام میشود.
مدیرکل آمار و فناوری اطلاعات بنیاد شهید و امور ایثارگران هم در این نشست گزارشی از سامانههای ایجاد شده و پنجره واحد آن و میزان خدماتدهی این سامانهها ارائه کرد.
نظر شما