به گزارش ایمنا، براساس نرخنامه سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، هر کیلوگرم بازوی کبابی ساده ۵۵ هزار و ۷۰۰ تومان، بال کبابی ساده ۶۷ هزار و ۴۰۰ تومان، جوجهکباب با استخوان ساده ۸۷ هزار و ۵۰۰ تومان و جوجهکباب بیاستخوان ۱۰۲ هزار و ۵۰۰ تومان قیمتگذاری شده است؛ ضمن اینکه قیمت هر کیلوگرم ران مرغ بدون پوست ۷۶ هزار تومان، مغز ران ۸۷ هزار و ۹۰۰ تومان و ساق مرغ ۹۰ هزار تومان است.
بر اساس این گزارش، هر کیلوگرم سینه مرغ با استخوان (بدون پوست با بازو) ۸۴ هزار و ۸۰۰ تومان، سینه مرغ (بدون پوست و استخوان و بازو) ۱۰۸ هزار تومان و فیله مرغ ۱۲۱ هزار و ۷۰۰ تومان نرخگذاری شده و قیمت هر بسته ۴۰۰گرمی دل مرغ ۲۶ هزار و ۷۰۰ تومان، سنگدان مرغ ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومان، جگر مرغ ۱۳ هزار و ۹۰۰ تومان و پای مرغ ۱۱ هزار تومان تعیین شده است.
همچنین هر کیلوگرم مرغ تازه در میادین میوه و ترهبار به قیمت ۴۹ هزار و ۵۰۰ تومان بهفروش میرسد.
منبع: تسنیم
نظر شما