منصور شیشهفروش در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، با بیان اینکه موضوع استفاده از انرژیهای پاک در تولید برق توسط صفحههای خورشیدی با توجه به شرایط اقلیمی استان در دستور کار قرار گرفته است، اظهار کرد: در حال حاضر تنها ۵۰ مگاوات انرژی خورشیدی در استان تولید میشود که با احداث و بهرهبرداری هزار مگاوات انرژی پاک در آیندهای نزدیک به ظرفیت تولیدات برق استان افزوده خواهد شد.
وی درباره مطالعات و محاسبات عملیات بزرگترین نیروگاه متمرکز خورشیدی در اصفهان افزود: مجموعه ۶۰۰ مگاواتی نیروگاه خورشیدی در شهرستان کوهپایه با سرمایهگذاری فولاد مبارکه و حدود ۴۵۰ مگاوات نیز در سایر مناطق مدنظر استان اصفهان با مشارکت و سرمایههای دیگر شرکتها اجرایی میشود.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به بهرهبرداری نیروگاه برق خورشیدی اصفهان در سال ۱۴۰۲ گفت: با افتتاح این نیروگاه بخشی از ظرفیت تولید برق در استان اصفهان تأمین خواهد شد.
وی با بیان اینکه استان اصفهان بر اساس موقعیت جغرافیایی و اقلیمی از روزهای آفتابی بیشتری برخوردار است، تاکید کرد: خواستاریم وزارت نیرو و شرکت توانیر از اکنون برای تأمین کمبود برق استان پیگیریهای لازم را انجام دهند و نیز از سرمایهگذاران حمایت کنند تا آنها بتوانند اقدامات این پروژه عملیاتی را اجرایی کنند و نیز برای تسریع و بهرهمندی طرحها، اعتباراتی مدنظر قرار دهند.
شیشهفروش خاطرنشان کرد: تولید برق از انرژیهای پاک خورشیدی نه تنها در کاهش آلایندگیهای ناشی از سوختهای فسیلی تأثیرگذار است، بلکه توصیه این روشها بسیار توجیهپذیر است.
نظر شما