به گزارش ایمنا، انجمن طراحان گرافیک ایران اعلام کرد: استاد مسعود سپهر در پی پیشآمدی و پس از سپری کردن بیش از دو هفته بیهوشی کامل، در صبح روز ۹ بهمن سال ۱۴۰۱ در بیمارستان شهدای تجریش تهران دار فانی را وداع گفت.
وی طراح گرافیک، مدرس، پژوهشگر و نویسنده متولد ۱۳۳۵ در تهران، دانشآموخته کالج چاپ لندن ۱۳۵۶ انگلستان، کارشناس طراحی گرافیک تایپوگرافیک و برنامهریزی چاپ ۱۳۵۶، کارشناس ارشد ضریب نوزده ۱۳۷۲، دکتری حرفهای (وزارت فرهنگ و آموزش عالی)، دانشآموخته دوره آموزش تکمیلی از مرکز آموزش اَپِل، پاریس فرانسه، ۱۳۷۲ بود.
سپهر از طراحان پیشرو و اثرگذار حوزه گرافیک، متولد ۱۳۳۵ در تهران و دانشآموخته رشته طراحی گرافیک بود و بیش از ۲۰۰ نشانه و نامنوشته برای موسسات، شرکتها و محصولات گوناگون طراحی کرده بود که ازجمله آنها میتوان به نشان رضوی، نشان فرهنگستان علوم، کارت شناسایی ملی، بانک صادرات ایران، سازمان فضایی ایران، سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران و … اشاره کرد.
از دیگر سوابق این هنرمند گرافیست میتوان به ۲۵ سال عضویت در هیئتمدیره انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران، عضو هیئت مشاوران و داوران اولین و دومین دوسالانه گرافیک ایران، مشاور هنری و مدیر طراحی سازمانهای فرهنگیانتشاراتی مختلف، تدریس در دانشگاههای تهران، هنر و … اشاره کرد.
طراحی قلم یکان برای سیستم عامل رایانهای، طراحی قلم برکت برای سایت و سامانه جامع دانشگستر برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و طراحی قلم فارسی آموزه برای استفاده در کتابهای درسی از دیگر فعالیتهای هنری مسعود سپهر محسوب میشود.
همچنین کتاب «مبادی سواد بصری» از مهمترین تالیفات این هنرمند فقید است.
مسعود سپهر شامگاه ۲۳ دی از بالای پلههای منزلش به پایین سقوط کرد که در پی این حادثه ضربهمغزی شد. وی پس از انتقال به بیمارستان شهدای تجریش جراحی شد، اما متاسفانه پس از جراحی به کما رفت و امروز در نهم بهمن ۱۴۰۱ درگذشت.
منبع: تسنیم
نظر شما