به گزارش خبرنگار ایمنا، فاطمه جراره در چهارمین جلسه روسای کمیسیونهای شهرسازی و معماری کلانشهرها و مراکز استانها که به میزبانی شورای اسلامی شهر بندرعباس برگزار شد، اظهار کرد: قطعا اجلاسهای تخصصی اینچنینی فرصت مناسبی را برای اعضای شورای شهر فراهم میکند که با اشتراک تجربیات، مشکلات مشترک شهرهای خود را حل و فصل کنند.
وی افزود: فراهم شدن شرایط برای تکامل یافتن و تغییر نگاه مدیریت شهری موجب دست یافتن به راهحلهای منطقی میشود و راه را برای کاهش مشکلات در مدیریت شهری هموار میکند.
رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: شهر بندرعباس با حدود ۷۰۰ هزار نفر جمعیت و بیش از هفت هزار هکتار مساحت، ۴۳ درصد بافت فرسوده دارد و شهروندان ما از این موضوع رنج میبرند.
جراره افزود: محله چاهستانیها، آیتالله غفاری، شهرک توحید، محله کمربندی، دو هزار، اسلامآباد، طلابند، نخل ناخدا و … محلات بافت فرسوده بندرعباس را تشکیل میدهند و حتما میشود با سیاستگذاریهای درست دولت در بخش مسکن، تهدید بافت فرسوده را به فرصتی برای تامین مسکن موردنیاز مردم بهویژه قشر کمدرآمد تبدیل کرد.
وی تصریح کرد: سنددار کردن اراضی دولتی در محلات حاشیهنشین و بافت فرسوده یکی از تصمیمات خوب دولت است، اما در بندرعباس، تاکنون استقبال خوبی از این طرح نشده که نیازمند بررسی کارشناسانه است. البته تجربهای را در سال ۹۶ برای نوسازی بافت فرسوده در محله چاهستانیها داشتیم و پیگیریم این اتفاق در محله اسلامآباد نیز بیفتد؛ هرچند تلخیهایی که در تجربه شیرین بازآفرینی بخشی از این محله وجود داشته، ممکن است مانعی بر سر مسیر باشد.
جراره نبود مدیریت شهری واحد را چالش شهرهای کشور دانست و خاطرنشانکرد: شهر بندرعباس حوادث و بلایای طبیعی زیادی را همهساله پشت سر میگذارد. خداوند تاکنون به مردم رحم کرده که با وجود زلزلههای شدیدی که رخ میدهد، اتفاق خاصی نیفتاده است. بنابراین باید سریعا با بستههای تشویقی مشکلات بافت فرسوده را حل کنیم.
نظر شما