به گزارش ایمنا، عضو انجمن سرطان ایران و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: استفاده از دود و دخانیات احتمال ابتلا به سرطان ریه را ۱۰ تا ۳۰ درصد افزایش میدهد.
دکتر سید احمد رضا امیران با اشاره به ارتباط میان ابتلاء به سرطان و شیوه زندگی افزود: افراد سیگاری به طور متوسط ۱۳ سال کمتر از افراد غیرسیگاری عمر می کنند.
وی با اشاره به اینکه سیگار مهم ترین ریسک فاکتور برای سرطان ریه است، تصریح کرد: قطع مصرف سیگار در کاهش بیماریها و مرگ ناشی از استعمال در تمام سنین مؤثر است.
متخصص رادیوتراپی و انکولوژی دانشگاه با اشاره به افزایش مصرف سیگار در کشورهای جهان ادامه داد: در حال حاضر سن مصرف سیگار در کشورهای جهان روزبه روز کاهش می یابد.
دکتر امیران نسبت به پایین آمدن سن مصرف سیگار در کشورهای در حال توسعه که به ۱۴ سال رسیده هشدار داد و بیان کرد: این مهم در آینده نزدیک به سونامی سرطان این کشورها تبدیل خواهد شد.
وی اظهار داشت: سن، درجه و میزان مصرف، میزان نیکوتین موجود در سیگار و استفاده از سیگارهای دست ساز از عوامل موثر در بروز سرطان می باشد.
وی اذعان داشت: ۱۷ درصد سرطان ها نیز در افراد غیرسیگاری به دلیل زندگی با افراد سیگاری است.
لازم به ذکر است معرفی سرطان و ارائه آمارهایی از وضعیت شیوع آن در جهان و ایران و بررسی علل و راه های پیشگیری از این نوع بیماری از جمله موضوعات این کنفرانس یک روزه بود.
خبرگزاری ایمنا: کنفرانس علمی یک روزه سرطان، پیشگیری و درمان امروز در دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.
کد خبر 63632
نظر شما