لزوم همکاری شهرداری و ستاد عتبات عالیات برای بازسازی حرم اهل بیت (ع)

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان اصفهان درباره لزوم بازسازی حرم اهل بیت (ع) گفت: زمان و عمر بسیار سریع می‌گذرد و اگر از قدرت و جایگاه خود برای خدمت به مردم و کسب رضایت اهل بیت (ع) استفاده نکنیم، قافیه را در دنیا باخته‌ایم.

به گزارش خبرنگار ایمنا، جعفر عسگری امروز _ سه‌شنبه چهارم بهمن _ در نشست هم‌اندیشی مسئولان امور ارتباطات مناطق پانزده‌گانه شهرداری اصفهان و دفاتر ستاد بازسازی عتبات عالیات در شهر اصفهان، اظهار کرد: یکی از پاداش‌های خدمت در راه خدا و گام برداشتن در راه اهل بیت (ع)، بهشت است.

وی با بیان اینکه شهدا تجارت و معامله خوبی با خداوند کردند، معامله‌ای که سراسر سود بوده است و هیچ خسارتی در آن دیده نمی‌شود، ادامه داد: اگر از قدرت و جایگاه خود برای خدمت به مردم و کسب رضایت اهل بیت استفاده نکنیم، قافیه را در دنیا باخته‌ایم.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان اصفهان با اشاره به اینکه فرصت‌های خدمت تکرارنشدنی است و نباید فقط برای کسب رزومه کاری و ترقی دنیایی از آن بهره برد، خاطرنشان کرد: از ابتدای انقلاب اسلامی به معنای حقیقی به سیره و سبک اهل بیت اقتدا نکرده‌ایم و به کار فرهنگی عمیق در این راستا نپرداخته‌ایم. در بیشتر اقدامات طی چهار دهه گذشته به‌صورت هیجانی عمل شده است و از کار عمیق و تاثیرگذار فرهنگی غافل شده‌ایم.

وی گفت: سرمنشأ تمام خطاها حب به دنیا و دنیاپرستی است. اگر امروز شاهد تخریب شخصیت‌ها، غفلت‌ها و اشتباهاتی از سوی جریان‌ها و افراد هستیم، همگی متاثر از حب به دنیا بوده است.

عسگری تصریح کرد: در این جلسه هم‌اندیشی، دو نسل مقابل هم قرار گرفتند؛ نسلی که جامانده از کاروان شهدا هستند و امروز در ستاد عتبات عالیات خدمت صادقانه دارند و نسلی که در مسیر شهدا گام برداشته‌اند و در سنگر شهرداری و اداره ارتباطات قلم می‌زنند.

وی تاکید کرد: به تعبیر امام خمینی (ره) هرکسی در هر جایگاهی قرار دارد، آن جایگاه محل امتحان و آزمون الهی اوست. من توصیه می‌کنم که از خود مراقبت کنید و از جایگاه فعلی و سمت‌های خود برای ترویج مکتب اهل بیت (ع) و فرهنگ شهدا استفاده کنید.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان اصفهان اضافه کرد: برای رسیدن به جایگاه شهدا و امثال شهید حاج قاسم سلیمانی فقط باید در مسیر اهل بیت (ع) و اطاعت خدا گام برداشت. برای آستان مقدس اهل بیت (ع) کم نگذارید که این خاندان اهل کرم و احسان فراوان هستند.

وی تصریح کرد: امروز دو عرصه مهم اطلاع‌رسانی و فرهنگ شهروندی در اختیار مجموعه اداره ارتباطات شهرداری است که باید با آن آگاهانه برخورد شود. امروزه چه بسا محققان غیرمسلمان درخصوص فرمایش‌ها و کلام اهل بیت (ع) تحقیق و مطالعه عمیق می‌کنند، اما ما گاهی فقط در مقام شعار و حرف، سخنان اهل بیت را بیان و حفظ می‌کنیم.

عسگری در توضیح ماموریت‌های ستاد عتبات عالیات گفت: این ستاد در سه بخش ماموریت و وظیفه دارد؛ نخست توسعه و بازسازی حرم اهل بیت (ع)، دوم برگزاری هرچه باشکوه‌تر همایش عظیم اربعین حسینی و سوم ماموریت کمک رساندن در شرایط بحرانی همچون سیل و زلزله.

وی با بیان اینکه استان اصفهان بعد از تهران بیشترین تعداد موکب‌ها را، به تعداد ۱۴۵ موکب، در عراق برپا کرده است، ادامه داد: ستاد عتبات عالیات یک نهاد مردمی است و هیچ بودجه دولتی ندارد. البته ساختار و تشکیلات دارد. ستاد عتبات عالیات در اصفهان به تاثیر از ساختار شهرداری اصفهان، ۱۶ دفتر منطقه‌ای در شهر اصفهان دارد که شامل مسئولان دفاتر برادر و خواهر است.

اهمیت بازسازی عتبات عالیات

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان اصفهان با اشاره به اینکه برخی چنین بیان می‌کنند که چرا امروز باید در شرایط سخت مالی و اقتصادی نذورات مالی مردم را برای ستاد عتبات جمع‌آوری کنیم، گفت: تعظیم شعائر نخستین پاسخ به آن‌ها، و امری بسیار ضروری در شرایط حاضر است. همچنین جمع‌آوری نذورات صرف آماده کردن محل هدایت و مأوای مسلمانان و مومنان یعنی حرم اهل بیت (ع) می‌شود که این یک فرصت استثنایی در تاریخ تشیع برای رشد و تربیت افراد است.

وی با تاکید بر اینکه سال گذشته بیش از ۲۵۰ هزار زائر اصفهانی در کربلا حضور داشتند که همگی نیازمند زیرساخت‌هایی برای زیارت بودند، افزود: بیشتر خیران که خدمات عام‌المنفعه و کمک‌های مومنانه را در سطح جامعه انجام می‌دهند، افرادی هستند که در فرهنگ اهل بیت (ع) تربیت شدند. هیچ فردی خارج از این مکتب چنین اعمال عام‌المنفعه‌ای را انجام نمی‌دهد و آخرین استدلال در پاسخ به این شبهه آن است که هیچ فردی در راه کمک به عتبات عالیات و حرم اهل بیت (ع) به اجبار کمک نمی‌کند و همگی از روی علاقه شخصی در این مسیر گام برمی‌دارند.

عسگری در تشریح پروژه‌هایی که ستاد عتبات عالیات استان اصفهان در کشور عراق مسئولیت ساخت آن‌ها را بر عهده گرفته است، گفت: در حال حاضر، چهار پروژه بزرگ توسط ستاد عتبات عالیات استان اصفهان قبول مسئولیت شده است. تکمیل صحن حضرت زینب با ۱۶۸ هزار مترمربع وسعت که در مرحله نازک‌کاری بوده و برای رفاه حال زائران طراحی شده و ساخت صحن امام محمدباقر (ع) در حرم کاظمین که سهم استان اصفهان نزدیک به ۹۰ میلیارد تومان در سه سال است. همچنین نیم‌ضریحی در سرداب و توسعه و بازسازی صحن و سرای حضرت سلمان که با نام ایران و اصفهان قرین شده و شایسته است که شهرداری اصفهان در این پروژه تمام‌قد مشارکت کند.

وی با اشاره به اینکه در طول ۱۸ سال گذشته توسط ستاد عتبات عالیات، که به کمک شهید حاج قاسم سلیمانی بنا نهاده شد، حدود ۲۰۰ پروژه اجرا شده است، گفت: ۴۰ در حرم اهل بیت (ع) توسط هنرمندان اصفهانی ساخته و نصب شده است که این نشان از همت والای مردم دارد.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان اصفهان خطاب به مدیران روابط عمومی مناطق پانزده‌گانه شهرداری اصفهان گفت: انتظار ما از اندیشمندان رسانه‌ای و اداره ارتباطات شهرداری اصفهان این است که ابتدا ما را از ایده‌های ناب خود بهره‌مند کنند تا بتوانیم خدمتی بهتر و بیشتر به زائران اهل بیت (ع) ارائه دهیم و در حوزه اطلاع‌رسانی جامع، ستاد عتبات عالیات استان را در زمان‌های خاص یاری رسانند و در این راه، برای ایجاد یک موج رسانه‌ای قوی و موثر در سطح شهر اصفهان کمک‌رسان باشند. گاهی ستاد عتبات عالیات نیازمند برگزاری همایش‌هایی در مناطق شهری است که نیازمند کمک شهردار منطقه خواهیم بود.

وی تاکید کرد: پیشنهاد می‌دهیم مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان زمانی را برای ارزیابی عملکرد مدیران روابط عمومی مناطق پانزده‌گانه در این زمینه تعیین کند و ستاد عتبات پنج نفر از فعال‌ترین افراد را در امر اطلاع‌رسانی و خدمت به ستاد عتبات از بدنه اداره ارتباطات و رسانه‌ای شهرداری اصفهان به همراه خانواده به عتبات عالیات برای زیارت و بازدید از پروژه‌ها اعزام کند.

کد خبر 636273

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.