حجتالاسلام حسین جلالی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، درباره ردیفهای بودجه برای موضوعات فرهنگی و ضرورت ایجاد تغییراتی در این زمینه در کمیسیون تلفیق اظهار کرد: با توجه به اینکه اولویت دولت توجه به مسائل اقتصادی و معیشت مردم است، از اختصاص ردیف و بودجه برای مسائل فرهنگی کمتوجهی و غفلت شده است اما این به آن معنا نیست که این موضوع مورد توجه قرار نمیگیرد.
وی با اشاره به تلاش اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس برای افزایش بودجه به ویژه در بخشهایی مانند اجرای قانون جوانی جمعیت، افزود: نمایندهای از کمیسیون فرهنگی انتخاب شد تا در کمیسیون تلفیق موضوع افزایش بودجه سازمانها و نهادهای فرهنگی از جمله سازمان تبلیغات، ورزش و جوانان، میراث فرهنگی و بخشهای دیگر را دنبال کند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار امیدواری کرد که کمیسیون تلفیق بتواند بخشی از کمتوجهی بودجه در حوزه فرهنگ را جبران کند و گفت: باید به این موضوع نیز توجه کرد که بودجه تحویل شده از سوی دولت با حدود ۳۰ درصد کسری روبهرو است و اگر قرار باشد نمایندگان نیز ۳۰ درصد به این کسری اضافه کنند، بودجهای که ۶۰ درصد منابع آن تأمین منابع نشود، چه معنا و مفهومی خواهد داشت.
وی با تاکید بر لزوم کاهش کسری بودجه ادامه داد: برای جلوگیری از افزایش کسری بودجه لازم است لایحه پیشنهادی دولت تصویب شود تا حداقل برنامههای دولت تأمین شود و بار سنگینتری بر دوش آن نگذاریم.
حجتالاسلام جلالی کاهش سهمیه دیگر نهادها، سازمانها و ادارات را یکی از راهکارهای جبران کسری بودجه بخش فرهنگی دانست و گفت: به نظر میرسد نمایندگان در حال اضافه کردن بار بودجه هستند و این کار دولت را برای تأمین منابع دشوار خواهد کرد، بنابراین باید همین اعداد و ارقام بودجه را مدیریت و در بخشهای مناسب هزینه کنیم.
نظر شما