به گزارش ایمنا به نقل از روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران، علیاکبر نژادعلی درباره روند توزیع سوخت در منطقه سیستان و بلوچستان اظهار کرد: نفت سفید بهطور مرتب به این منطقه ارسال میشود و هیچ کمبودی در این زمینه وجود ندارد.
وی همچین از راهاندازی مخزندار ریلی برای انتقال نفت سفید به زاهدان از طریق انبار نفت بندرعباس خبر داد و گفت: با تغییراتی در خط لوله انتقال فرآوردههای نفتی بندرعباس، نفت سفید با مخزندار ریلی در حال انتقال به منطقه است و نخستین محموله نیز امروز به زاهدان رسید. همچنین سوخت جایگزین با نفتکشهای جادهپیما در مناطق زاهدان و زابل توزیع میشود.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی با تأکید بر موجود بودن سوخت کافی و ارسال سوخت به مقدار مورد نیاز، اضافه کرد: هفته گذشته در زابل و سراوان نیز کالابرگ تازه دریافت نفت سفید اعلام شد و مردم میتوانند از طریق فروشندگیها، سوخت مورد نیاز خود را دریافت کنند، همچنین ارسال سوخت رایگان به درِ منازل نیز ادامه دارد.
تقاضای بالا، علت شلوغی جایگاههای عرضه سوخت سیستان و بلوچستان
نژادعلی درباره شلوغی جایگاههای عرضه سوخت در سیستان و بلوچستان گفت: علت این شلوغی، تقاضای بالا برای دریافت سوخت در این استان است که در مواقع عادی نیز وجود دارد.
وی با تأکید بر اینکه هیچ کمبودی در زمینه تأمین بنزین وجود ندارد، خاطرنشان کرد: سوخت در این منطقه با کارت سوخت قیمت دوم نیز عرضه میشود و بهدلیل تقاضای بالای دریافت بنزین، جایگاههای عرضه شلوغ میشوند.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی تأکید کرد: با وجود شرایط سخت سرما و افت فشار گاز و لزوم بهکارگیری ناوگان سوخترسانی برای تأمین سوخت نیمه شمالی کشور، بنزین موردنیاز این منطقه نیز با بهکارگیری همه امکانات، مطابق سهمیه استان سیستان و بلوچستان تأمین و توزیع میشود.
نژادعلی تصریح کرد: در استان سیستان و بلوچستان سه جایگاه عرضه سیانجی وجود دارد که هر سه جایگاه فعالاند و سوخترسانی به خودروها در حال انجام است.
فعال شدن تعدادی از جایگاههای سیانجی غیرفعالشده به دلیل افت شبکه گاز
وی همچنین از فعال شدن تعدادی از جایگاههای عرضه سیانجی که هفته گذشته بهدلیل قطعی شبکه گاز غیرفعال شده بودند، خبر داد و گفت: برودت شدید هوا و پایداری این برودت، طی هفته گذشته سبب افت فشار گاز و در نتیجه چالشهایی در نقاط انتهایی شبکه سراسری گاز کشور شد، که بهمنظور حفظ شبکه گاز در این استانها، تعدادی از جایگاههای سیانجی غیرعملیاتی شدند و سوخترسانی ویژه به نقاط انتهایی نظیر تربتجام، خراسان جنوبی و بخش جنوبی خراسان رضوی در دستور کار قرار گرفت.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی همچنان از فعال شدن همه جایگاههای عرضه سیانجی در شهر تهران خبر داد و گفت: برخی از جایگاههای عرضه در بعضی از شهرستانهای شمالی همچنان غیرعملیاتی هستند و همین موضوع باعث افزایش مصرف بنزین شده است.
نژادعلی ادامه داد: قطع شدن گاز جایگاههای عرضه سیانجی باعث افزایش مصرف بنزین شد که با توجه به تمهیدات اندیشیدهشده در بحث ذخیرهسازی، چالشی نداشتیم. توصیه ویژه ما این است که همواره بهینه مصرف کنیم و اطلاعرسانی و فرهنگسازی مؤثر در این زمینه ضرورت دارد.
وی با اشاره به ذخیرهسازی مناسب گاز مایع پیش از کاهش دمای هوا در نقاط شمالی کشور گفت: گاز مایع به مقدار کافی به تأسیسات گاز مایع در نقاط سردسیر ارسال شده است که این فرآورده از طریق شرکتهای توزیعکننده گاز مایع، در اختیار مردم قرار میگیرد.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی با اشاره به پیشبینیهای سازمان هواشناسی برای کاهش دوباره دمای هوا در هفته آینده، گفت: بهمنظور مدیریت تأمین و توزیع سوخت کشور در روزهای پیشرو، کمیته مقابله با بحران شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی و وزارت نفت هر روز نشستهایی برگزار میکند و تصمیمهای روزانه در این باره گرفته میشود؛ و امیدواریم با تمهیدات اندیشیدهشده، این هفته را نیز بدون چالش سپری کنیم.
نظر شما