حفظ تپه سراب در اجرای طرح کمربندی ۱۵ خرداد

معاون معماری و شهرسازی شهرداری شهرکرد گفت: تپه سراب یک اثر ملی است که در مسیر طرح کمربندی ۱۵ خرداد قرار گرفته است و باید حفظ شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، مرجان دادایی امروز _ چهارشنبه بیست‌وهشتم دی‌ماه _ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه مشکلات طرح کمربندی ۱۵ خرداد در جلسه‌ای با حضور متولیان برگزار شد، اظهار کرد: حقوق مالکان اراضی شهر کیان باید هنگام اخذ تصمیمات مدنظر قرار گیرد و توسعه شهر بر این مبنا انجام شود.

وی افزود: تپه سراب یک اثر ملی است که در مسیر این طرح قرار گرفته و لازم است جابه‌جایی مسیر کمربندی به منظور حفظ این اثر ملی مورد بررسی قرار بگیرد.

معاون معماری و شهرسازی شهرداری شهرکرد با بیان اینکه هدف ما توسعه شهر و تکمیل این طرح است، خاطرنشان کرد: نیاز است مالکان اراضی همکاری لازم را با شهرداری داشته باشند تا اجرای ادامه طرح کمربندی، بار ترافیکی شهر به ویژه در میدان شهدا را کاهش دهد.

دادایی با بیان اینکه در اجرای طرح‌های شهری باید تمام جوانب مدنظر دستگاه‌های متولی باشد، تاکید کرد: بسیار مهم است که استفاده از اراضی برای توسعه شهر در موقعیت‌های مختلف مورد توجه قرار گیرد تا عقب‌ماندگی‌ها با رویکردهای علمی‌تر جبران شود.

دادایی ادامه داد: صدور گواهی ساختمانی با استفاده از درگاه ملی صدور مجوزها انجام می‌شود و می‌توان پرونده‌هایی را که به شهرداری ارجاع می‌شود به صورت فرآیندی از طریق سامانه الکترونیک پیگیری کرد.

وی اضافه کرد: یکی از مزیت‌های این طرح در حوزه شهرسازی صدور گواهی عدم خلاف در مراحل مختلف ساخت یک ساختمان از ابتدا تا پایان کار است.

معاون معماری و شهرسازی شهرداری شهرکرد تصریح کرد: می‌توان بر اساس یک سری چک لیست‌ها شاخص‌های مورد نظر را لحاظ کرد و در اختیار شهروندان قرار داد تا به صورت موازی بین مالک و شهرداری تبادل شود؛ کاربرد چک لیست‌ها بسته به نوع درخواست‌ها دارد.

دادایی افزود: در فرآیند بازنگری طرح جامع مرکز استان چهارمحال‌وبختیاری از نظر کارشناسی، از میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان به منظور تحقق اهداف مورد نظر در نام‌گذاری شهرکرد به عنوان شهر ملی نمد و تلاش برای ارتقای آن به شهر جهانی نمد، استفاده می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: حفظ و احیای بدنه اصلی کوی نمدمالان، گذر صنایع‌دستی و هنرهای سنتی شهرکرد، از میدان فردوسی تا میدان ابوعلی‌سینا در دستور کار است و اولویت‌های سیما و منظر شهر در این طرح مدنظر قرار می‌گیرد.

معاون معماری و شهرسازی شهرداری شهرکرد اظهار کرد: حفظ و احیای بدنه اصلی کوی نمدمالان و گذر صنایع‌دستی و هنرهای سنتی شهرکرد، از میدان فردوسی تا میدان ابوعلی‌سینا در دستور کار است و اولویت‌های سیما و منظر شهرداری در این طرح مدنظر قرار می‌گیرد.

دادایی با اشاره به لزوم حمایت از هنرمندان صنایع‌دستی و هنرهای سنتی چهارمحال‌وبختیاری به‌ویژه شهرکرد، تاکید: شهرداری توسعه بازارچه صنایع‌دستی میدان قدس و ادامه بازارچه تا بلوار آیت‌الله کاشانی را اجرایی می‌کند.

کد خبر 634783

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.