به گزارش خبرنگار ایمنا، به دنبال تقدیم بودجه ۱۴۰۲ شهرداری اصفهان به شورای اسلامی شهر که امروز _یکشنبه بیستوپنجم دی_ انجام شد، اعضای شورا نظرات و پیشنهادهای خود را در این خصوص مطرح کردند.
بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۲ در مهلت قانونی شورای اسلامی شهر
محمد نورصالحی، رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان در خصوص بودجه سال آینده گفت: شهرداری اصفهان به موقع و بر اساس برنامه زمانبندی، لایحه بودجه ۱۴۰۲ را به شورای اسلامی شهر اصفهان تقدیم کرد.
وی با تاکید بر اینکه بر اساس مهلت قانونی شورای اسلامی شهر ظرف یک ماه آینده این لایحه را بررسی میکند، افزود: ابتدا کلیات لایحه در چند جلسه مورد بررسی قرار میگیرد، در ادامه به کمیسیونها برای بررسی ارائه میشود و سپس در کمیسیون تلفیق بررسی و جمعبندی خواهد شد.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: پیشبینی میشود لایحه بودجه ۱۴۰۲ در جلسه علنی بیستوسوم بهمنماه شورای اسلامی شهر یعنی یک هفته مانده به پایان مهلت قانونی برای تصویب به صحن آورده شود.
خروجی پروژههای محله محور در سال ۱۴۰۱ بررسی شود
مجید نادرالاصلی، رئیس کمیسیون آب و مناطق کمبرخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان نیز در این باره اظهار کرد: باید مشخص شود در بودجه ۱۴۰۱ و ۱۴۰۰ در کجا ایستادهایم و بدانیم چه اتفاقاتی امسال رخ داده و چه اتفاقاتی نیفتاده است تا بتوانیم شرایط را به خوبی برای مردم تبیین کنیم.
وی با تاکید بر اینکه مردم میخواهند درباره مسائل از پروژههای محلهمحوری تا پروژههای بزرگ بدانند، افزود: انتظار این است که اقداماتی که انجام میشود از سوی مدیریت شهری به مردم اطلاعرسانی شود.
عضو شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: باید مشخص شود در بودجه چند طرح نیمهتمام وجود دارد و چه زمانی تکمیل میشود.
وی خاطرنشان کرد: توجه به حوزه اقتصاد و درآمد پایدار بسیار اهمیت دارد، اینکه نگاه به تراکم داشته باشیم درست است، اما سهم مشارکت و سرمایهگذاری در بودجه باید بیشتر شود.
نادرالاصلی با بیان اینکه در این دوره مدیریت شهر، الکترونیکی کردن خدمات به عنوان یک اصل مطرح شده است، بنابراین باید بیشتر به آن پرداخته شود، اظهار کرد: اگر در بودجه ۱۴۰۲ قرار است به محلههای محروم و کمبرخوردار توجه شود باید خروجی پروژههای محلهمحور در سال ۱۴۰۱ لحاظ شود تا ببینیم به چه نتایجی رسیدهایم.
عضو شورای اسلامی شهر اصفهان افزود: بهرغم اتفاقات خوبی که در خرید، تجهیز، تعمیر و نوسازی اتوبوسها رخ داده است، اما پاسخگوی نیازها نبوده است که بودجه میتواند محلی برای رفع این معضلات باشد.
وی با اشاره به ردیف بودجه سال آینده کشور تصریح کرد: در هیچکدام از این ردیفهای اعتباری حرفی از مسئله آب اصفهان نشده است، در حالی که به بیشتر استان و شهرستانها ردیف اختصاص داده شده است، اما از اصفهان و پایداری زایندهرود حرفی زده نشده است.
توجه به پروژههای نیمهتمام یک ضرورت است
محمدرضا فلاح، عضو شورای اسلامی شهر اصفهان نیز ضمن قدردانی از تقدیم به موقع بودجه سال آینده به شورا از سوی شهرداری اظهار کرد: در سال جاری شاهد اصلاح بودجه، جابهجایی و حذف و اضافه ردیفهای اعتباری بودیم، بنابراین امسال باید برآورد دقیق پروژهها انجام شود.
وی با بیان اینکه صرفهجویی و کاهش هزینه جاری و مصرفی در سال آینده باید مورد توجه قرار گیرد، تصریح کرد: هر چند به قانون درآمد پایدار ایراداتی را وارد میدانیم، اما ظرفیتهای خوبی در آن برای شهرداریها دیده شده است که باید مورد توجه قرار بگیرد.
عضو شورای اسلامی اصفهان افزود: توجه به پروژههای نیمهتمام یک ضرورت است و لازم است به پروژههایی که اجرای آن ضرورتی ندارد، ورود نکنیم، باید به انگیزه و بهرهوری کارکنان و مدیران شهری و ارائه تسهیلات به آنها توجه ویژه داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: پروژههای سرمایهگذاری سال آینده و مطالبات شهرداری از دستگاههای دولتی و دیگر نهادها ذیل لایحه بودجه ۱۴۰۲ به شورای اسلامی شهر ارائه شود.
دولت برای حملونقل و آلودگی اصفهان چه کرده است؟
احمد شریعتی، عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره مشکلات زیستمحیطی و آلودگی هوا اظهار کرد: ۴۰ درصد فولاد کشور و ۲۰ درصد برق کشور در اصفهان تولید میشود، همه اینها باعث شده است دود آن برای ما و سودش برای کل کشور باشد.
وی با بیان اینکه ۶۰ درصد بودجه شهر به حوزه حملونقل و خدمات شهری اختصاص مییابد، ادامه داد: دولتمردان و رؤسای قوا به فکر اصفهان باشند، بودجهای که ما باید در محلات شهر هزینه کنیم صرف پروژههایی میشود که باید بودجه ملی به آن اختصاص یابد، دولت برای حملونقل و آلودگی اصفهان چه کرده است؟، نمایندگان اصفهان کجا هستند؟
عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه در بودجه کشور به اصفهان هیچ ردیفی اختصاص نیافته است، افزود: اصفهان با توجه به اینکه مدافع ندارد، دیده نشده است، لذا این سوال مطرح میشود که جایگاه نمایندگان مجلس در این موضوع چیست؟ یک سال دیگر نیز رو به پایان است و کاری برای آب اصفهان انجام نشده است، اما روزی باید پاسخگوی حق و حقوق مردم اصفهان باشند.
وی افزود: درخواست میکنم در مدیریت شهر قناعت و بهجا خرج کردن مورد توجه قرار بگیرد تا درآمدهایی که کسب میشود بهجا هزینه شود.
احیای مراکز خدمات دهنده حوزه گردشگری با جریان آب در زایندهرود
عباس حاج رسولیها، عضو شورای اسلامی شهر اصفهان در این نشست اظهار کرد: آلودگی هوای اصفهان و ذرات معلق و سمی در شهر موجب ابتلاء شهروندان به انواع بیماریها شده است.
وی با تاکید بر اینکه جریان آب در زاینده رود نه تنها برای مردم اصفهان، بلکه به همه مردم ایران مهم است، افزود: اگر آب در زاینده رود جریان یابد گردشگران به اصفهان خواهند آمد و مراکز خدمات دهنده حوزه گردشگری که در حال ورشکستگی است، احیا خواهد شد.
عضو شورای اسلامی شهر اصفهان ادامه داد: نمایندگان مجلس در زمان بررسی ردیفهای اعتباری حوزه آب به سخنان مقام معظم رهبری در سال ۱۳۸۰ در استانداری درباره رفع مشکل آب اصفهان توجه کنند.
وی پیشنهاد داد: در بودجه سال آینده کشور ردیف اعتباری ویژه همه کلانشهرها برای توسعه مترو در نظر گرفته شود، زیرا اصفهان با این منابع محدود نمیتواند توسعه مترو و قطار شهری را با سرعت جلو ببرد، البته باید سرمایههای کوچک و بزرگ شهر و جذب سرمایه خیران را با طراحی ساختار سرمایهگذاری برای مترو داشته باشیم.
نظر شما