به گزارش ایمنا و به نقل از روابط عمومی پارک فناوری دانشگاه شهید بهشتی، یکی از شرکتهای دانشبنیان مستقر در پارک فناوری دانشگاه شهید بهشتی، فعال در زمینه تولید انواع عسل با رتبههای غذایی، دارویی-غذایی و دارویی، موفق به ثبت دستاوردهای علمی در زمینه فرآوردههای زنبور عسل شد.
ثبت اختراع و کسب دانش فرآیند تولید مکمل گرده گل زنبور عسل (دارای شناسنامه اصالت، سلامت، کیفیت و منشأ گیاهی) با همکاری هادی ملکی، عضو هیئت علمی دانشکده علوم و فناوری زیستی همچنین ثبت اختراع دانش فنی رتبهبندی و تولید عسل دارویی-درمانی (دارای اصالت، سلامت، کیفیت و منشأ گیاهی) از دستاوردهای این واحد دانشبنیان است که توانسته مجوز آنها را از سازمان غذا و دارو اخذ کند.
محققان این شرکت با همکاری سازمان استاندارد و ادارهکل استاندارد تهران، در حوزه تدوین و نگارش قوانین و استانداردهای ملی و بینالمللی در زمینه فرآوردههای زنبور عسل اقدام کردهاند. ارائه پیشنهاد ایجاد مرکز تحقیقات فرآوردههای زنبور عسل به عنوان یک واحد پیشران در صنعت غذایی و دارویی کشور در دانشگاه شهید بهشتی از دیگر اقدامات این محققان است که مورد تأیید و تصویب قرار گرفته است.
نظر شما