به گزارش ایمنا، مجید عرفانمنش اظهار کرد: رفع خطر درختان به خصوص درختان میانسال با تاج سنگین و پیشگیری از سقوط آنها و دستکها در دستور کار این سازمان است، زیرا در نظر داریم با حذف دستکهای سنگین و خم شده به سمت خیابانها و یا پیادهروها و هرس شدید (هرس پلارد) درختان توت در بعضی محورها از بروز حوادث ناگوار در فصل رشد پیشگیری کنیم.
وی با بیان اینکه یکی از متداولترین کارها برای حفظ و نگهداری فضای سبز هرس پلارد درختان است، که فصل پلارد درختان به اواخر پاییز و پس از ریختن برگهای درخت موکول میشود، افزود: در این راستا اکنون هرس پلارد درختان برای حفظ و نگهداری و درختچههای زینتی در مناطق پانزدهگانه شهری اصفهان در حال انجام است و تا پایان بهمنماه ادامه دارد.
مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری اصفهان ادامه داد: تعداد ۱۴۵ تماس برای رفع خط ناشی از ریزش توت و ۲۱۵ مورد شستوشوی معابر بابت ریزش توت به این سازمان ارجاع شد که پیگیری و اقدامات لازم انجام شده است.
وی تصریح کرد: هرس پلارد به دلایلی همچون کاهش تراکم و تنک کردن درختان جهت ورود نور به داخل، جلوگیری از بروز بیماریها و آفات، سبک کردن تاج درختان و پیشگیری از سقوط دستکها یا سقوط تاج درختان و کنترل اندازه درخت، پیشگیری از برخورد شاخهها با خطوط انتقال برق و پیشگیری از هرگونه حوادث جانی برای شهروندان انجام میشود.
عرفانمنش با اشاره به فواید پلارد درختان در سطح شهر گفت: سطح امنیتی بالای درخت بهوسیله هرس پلارد، تقویت رشد درختان، جلوگیری از رشد نامطلوب درخت و افزایش میزان باروری درختان و درختچهها از جمله فواید پلارد درختان است.
نظر شما