به گزارش ایمنا، به نقل از پایگاه اطلاعرسانی سازمان حفاظت محیطزیست، علی سلاجقه در مراسم بزرگداشت سومین سالروز شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی با اشاره به ابعاد عظیم شخصیت این چهره ماندگار اظهار کرد: تمام دنیای استکبار هرآنچه در توان داشت و مهیا کرده بود، انباشت و سالها تلاش کرد و تمام ظرفیتهای خود را به کار گرفت تا در یک شب، جسم فیزیکی حاج قاسم را از انسانیت بگیرد، اما دستاوردش چه بود؟ روح بلند این بزرگوار جاری و طوفان سلیمانی بعد از شهادتش شروع شد.
وی در ادامه با اشاره به خاستگاه شهید سلیمانی و شکلگیری شخصیت او در کودکی و نوجوانی اضافه کرد: در سالهای دفاع مقدس، همه اقشار، ادیان و مراتب تحصیلی و شغلی در جنگ شرکت داشتند و حاج قاسم جوان در جبهههای جنگ حق علیه باطل با این تکثر آشنا شد و با همه افکار و سلایق نشست و برخاست داشت. بهواقع مکتبی که مقام معظم رهبری از آن به مکتب حاج قاسم تعبیر کردند، از سالهای دفاع مقدس شکل گرفت.
رئیس سازمان حفاظت محیطزیست خلوص و خدمت را دو ویژگی بارز شهید سلیمانی عنوان کرد و گفت: پس از پایان جنگ، خدمات این شهید بزرگوار در مناطق شرقی کشور فراموشنشدنی است و تلاشی که در ایجاد معیشت پایدار در این بخش از کشور عزیزمان انجام داد، بسیار ثمربخش بود.
وی انتصاب شهید سلیمانی به فرماندهی سپاه قدس از سوی مقام معظم رهبری (مدظله) را نقطه عطفی در زندگی این فرمانده بزرگ توصیف و تاکید کرد: باید ابعاد وجودی حاج قاسم بهخوبی ترسیم شود. چراکه برخوردش با یتیمان، کودکان، اقشار مختلف مردم، حیات وحش و حتی دشمن، درسآموز و بخشی از مکتب اوست.
به گفته وی، حاج قاسم همواره از شیطان بزرگ، آمریکا، متنفر بود و با او دست و پنجه نرم میکرد.
معاون رئیسجمهور ادامه داد: ایشان سه مسیر ارتباطی با خدا، خود و مردم را تقویت کرد و پای این سه ارتباط خود تا لحظه شهادت ایستاد.
وی با اشاره به علاقه عجیب شهید سلیمانی به حضرت زهرا (س) یادآور شد: این شهید بزرگوار در همه عملیاتهایی که در آن شرکت داشت، از محضر حضرت زهرا (س) استعانت میطلبید.
رئیس سازمان حفاظت محیطزیست در پایان خاطرنشان کرد: دنیای استکبار پس از سه سال که از شهادت حاج قاسم میگذرد، دریافته است که مکتب و فکر شهید سلیمانی قابل مهار نیست و از این موضوع در هراس است.
معجزاتی مثل حاج قاسم، الگویی برای انسانها هستند
در این مراسم، همچنین امیرحسین قاضیزاده هاشمی با اشاره به مولفههای مکتب حاج قاسم اظهار کرد: برای حاج قاسم، عالم، جهان هستی و موجودات این جهان محترم بودند و او به همه مخلوقات خداوند عشق میورزید و برای آنها خود را به زحمت میانداخت تا جایی که جانش را هم در این راه فدا کرد.
معاون رئیسجمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه جهان ما افرادی مثل حاج قاسم را کم دارد، تاکید کرد: وجود معجزاتی مثل حاج قاسم در همه زمانها به این دلیل است که خداوند آنها را الگویی برای دیگر انسانها قرار دهد و با آنان اتمام حجت کند.
نسیم السادات عنایتی، مشاور رئیس سازمان و مسئول هماهنگی در امور ایثارگران سازمان حفاظت محیطزیست، نیز در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید حاج قاسم سلیمانی درسآموختههای خود از مکتب این شهید بزرگوار را بیان کرد.
در بخش دیگری از این مراسم، افشین علا، شاعر و مولف منظومه «سربازنامه» که درباره شخصیت و زندگی حاج قاسم سلیمانی سروده شده است، توضیحاتی درباره این کتاب ارائه کرد و ابیاتی از آن را برای حاضران خواند.
در پایان این مراسم با حضور رئیس سازمان حفاظت محیطزیست، رئیس پلیس پیشگیری فراجا و مسئول پیگیری امور ایثارگران سازمان حفاظت محیطزیست از سیزده تن از برندگان مسابقه کتابخوانی سربازنامه تقدیر شد.
پس از این مراسم نیز، ضمن رونمایی از یادمان سردار شهید سلیمانی، درختی به یاد او توسط ریاست سازمان حفاظت محیطزیست در محوطه این سازمان غرس شد.
نظر شما