به گزارش دبیرخانه مشترک شهر، لایحه دو فوریتی عملیات نازک کاری و تکمیل بازارچه و نمازخانه باغ فدک در هفتادمین جلسه علنی امروز _یکشنبه یازدهم دی_ شورای اسلامی شهر اصفهان مورد بررسی قرار گفت.
حجت الاسلام منوچهر مهرویپور، عضو شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار کرد: نباید به باغ فدک به عنوان یک محل اسکان صرفاً برای مسافران نوروزی و خدمات سفر نگاه کنیم، بلکه باید به عنوان تفرجگاه بزرگ شهری با امکانات نوین برای مردم در ایام سال نگریسته شود.
وی با بیان اینکه تعطیل کردن باغ فدک در سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ و اختصاص نیافتن بودجه و ردیف اعتباری کاری اشتباه بوده است، ادامه داد: نباید به این بهانه بهمنظور پذیرایی از مسافران نوروزی ۱۴۰۲ به کارهای عجولانه و طرحهای سطحی در باغ فدک دست بزنیم.
عضو شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: برای اقدامات عمرانی در باغ فدک بهتر است این مجموعه فاز بندی شود.
احمد شریعتی، دیگر عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با تاکید بر ضرورت آغاز عملیات عمرانی هر چه سریعتر در باغ فدک، گفت: اگر ما خواستاریم که که مسافران در پارکهای ما چادر برپا نکنند، انجام عملیات توسعه عمرانی در باغ فدک در زمینه احداث مکانی وسیعتر و مناسبتر برای نمازخانه و توجه به مباحث سرویسهای بهداشتی و ساخت حمام برای مسافران در این باغ باید هر چه زودتر آغاز شود.
سیدامیر سامع، عضو شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار کرد: باید به باغ فدک به عنوان یک بوستان بزرگ شهری برای مردم منطقه و پارک عظیم فرا شهری برای مسافران نوروزی نگاه کنیم.
وی ادامه داد: کاستیها بسیار زیاد است و باید از قبل به فکر میبودیم اما به هر حال نباید این فرصت اندک باقی مانده را هم از دست داد، چراکه احداث بازارچهای در شأن مردم برای رفع احتیاجات شبانهروزی فدک و مباحث دیگر چون نمازخانه از نیازهای فوری است که درخواست تصویب دو فوریت را از اعضای شورای اسلامی شهر داشته است و در ضمن مباحث نظارتی را در کمیسیونها پیگیری خواهیم کرد.
مجید نادرالاصلی، عضو شورای اسلامی شهر اصفهان نیز اظهار کرد: باغ فدک را تنها به شکل یک فضای محصور برای مسافران در نظر گرفتهایم، در حالی که واقعیت آن است که در ۷۰ هکتار زمین باغ فدک هیچ مکان مناسب برای نمازخانه، مسجد و بازار چه در شأن مردم و مهمانان نوروزی در نظر گرفته نشده است، باید در بودجه بندیها و برنامهریزیهای شهرداری این مسائل در نظر گرفته میشد.
وی افزود: همچنین از سوی دیگر سرویسهای بهداشتی و استقرار مکانی برای مسائلی درمانی نیز در این پارک بزرگ مد نظر و دارای اهمیت است، بنابراین ضرورت داشتن یک نگاه جامعه و افق بلندتر از سوی معاونت عمرانی شهرداری اصفهان و شهرداری منطقه هفت ضروری است.
رسول میرباقری، رئیس کمیسیون عمران و شهرسازی شورای اسلامی شهر اصفهان نیز اظهار کرد: این لایحه روز گذشته در کمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهر مطرح و به صورت مفصل در خصوص زوایای مختلف این موضوع صحبت شد.
وی تاکید کرد: نباید از زمان باقی مانده تا نوروز ۱۴۰۲ برای خدمترسانی بهتر غفلت کرد، بنابراین باید زمینه احداث نمازخانه و بازارچه باغ فدک در شأن مردم را تسریع کرد.
علیاصغر شاطوری، مدیر منطقه هفت شهرداری اصفهان در این باره اظهار کرد: به دلیل شیوع کرونا در سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ به طور کامل باغ فدک تعطیل بود از اینرو نتوانستیم در بخش عمرانی اقدامات جدی برای فراهم سازی و بهسازی این باغ جهت پذیرایی از مسافران نوروزی داشته باشیم، بنابراین هیچ ردیف بودجه نیز برای آن طی این دو سال اختصاص نیافت، اما با توجه به ضرورت پذیرایی از مسافران در نوروز ۱۴۰۱ تلاشهای مضاعفی برای پذیرایی از مسافران نوروزی امسال به صورت شبانه روزی انجام شد، البته در نهایت شاهد یک بازگشایی نیمهکاره از باغ فدک در این زمان بودیم.
وی ادامه داد: شایسته است برای میهمان نوازی بهتر از مسافران در نوروز ۱۴۰۲ به صورت بنیادی و جدی تری این مهم را پیگیری کنیم لذا لایحه دوفوریتی اقدامات عمرانی باغ فدک به صورت ترک تشریفات ارائه شد تا از اندک زمان باقی مانده تا نوروز ۱۴۰۲ به بهترین نحو احسن استفاده کنیم.
مدیر منطقه هفت شهرداری اصفهان تصریح کرد: از دیگر مشکلات باغ فدک بحث افت فشار آب و ضرورت اصلاح شبکه آب شرب و شستشو بود که با توجه به تأکیدات شرکت آب و فاضلاب باید مخزن بزرگ آب در این زمینه احداث و ایستگاه پمپاژ و لوله کشی نیز به موازات آن انجام گیرد که بخشی از این اقدامات امروز آغاز شده است.
شاطوری خاطرنشان کرد: نماز خانه فعلی باغ فدک در حال حاضر در شأن مردم اصفهان و مسافران نوروزی نیست و نیاز به یک طرح جامع در این زمینه داریم، در حال حاضر برای رفع معضلات و اقدامات جدید، کمیته عالی باغ فدک تشکیل شده که میتوانیم در این کمیته از نظرات اعضای شورا بهره مند شویم.
نظر شما