نوروزعلی اسماعیلی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: ایران کشوری چهارفصل است و نباید با کمبود محصولی روبهرو شود اما برخی مواقع، صادرات موجب کمبود و گرانی میشود.
وی افزود: در صورتی صادرات یک محصول باید انجام گیرد که نیاز داخل تأمینشده باشد و مردم با مشکل روبهرو نشوند. پیاز، محصول مورد مصرف روزانه مردم برای پختو پز است اما از طرفی هم به میزانی مصرف ندارد که با کمبود آن روبهرو باشیم.
رئیس سابق اتحادیه میوه و ترهبار اصفهان اضافه کرد: با نظارت دولت، شرایط به روال عادی بازمیگردد. چون پیاز محصولی است که بهاندازه نیاز در داخل کشت میشود و اگر نظارت کافی انجام گیرد مشکل بهزودی رفع خواهد شد.
اسماعیلی در پاسخ به این پرسش که پیاز ایران به کجا صادر میشود، گفت: مشتریان اصلی این محصول، کشورهای همسایه مانند عراق، افغانستان و پاکستان هستند.
وی بابیان اینکه قیمت هر کیلو پیاز به ۲۰ هزار تومان رسیده، گفت: صادرات دلیل اصلی این گرانی است.
نظر شما