به گزارش ایمنا، محسن معصومی اظهار کرد: با توجه به ظرفیتهای بینظیر شهر اصفهان در حوزه صنایع دستی و هنرهای مردمی و با وجود ۲۰۰ رشته صنایع دستی پویا در این شهر و کسب عناوینی همچون «شهر جهانی صنایع دستی» از شورای جهانی صنایع دستی و «شهر خلاق صنایع دستی و هنرهای مردمی» در شبکه شهرهای خلاق یونسکو، نیاز مبرم در بازآفرینی، خلاقیت و نوآوری در طراحی محصولات صنایع دستی بهصورت ترکیبی در طراحی، معماری، فضاسازی و زیباسازی نمادهای شهری با بهرهگیری از سلایق مردمی، ضمن حفظ اصالت هنرهای سنتی و صنایع دستی که از نسلها و اعصار گذشته به یادگار مانده است، احصا شد.
وی ادامه داد: شهرداری اصفهان طی سالیان گذشته در طراحی و فضا سازی شهری از نمادهای صنایع دستی استفاده کرده، به طوری که این نوع نمادها در نقاط مختلف شهر از جمله میادین، چهارراهها، خیابان و گذرها مهم شهری نصب شده است.
رئیس اداره خلاقیت و نوآوری شهرداری اصفهان افزود: در این راستا دبیرخانه نظام پیشنهادها وابسته به اداره خلاقیت و نوآوری شهرداری اصفهان به عنوان متولی شهر خلاق صنایع دستی و هنرهای مردمی برگزاری رویداد ایدهکاپی تحت عنوان «طراحی نمادهای (المان) شهری با استفاده از صنایع دستی ترکیبی خلاق» را در دستور کار خود قرار داد.
معصومی تصریح کرد: بر این اساس قرار است با استفاده از تمامی ظرفیتهای موجود در سطح شهر اصفهان و کشور با حضور هنرمندان صنایع دستی، کارآفرینان و تولیدکنندگان صنایع دستی، دانشگاهیان، طراحان، شرکتهای دانشبنیان، انجمنهای هنری، فعالان هنری و شهروندان، در این رویداد ایدهکاپی مشارکت کرده و ایدههای خلاقانه خود را در حوزه ترکیب صنایع دستی خلاق و بهکارگیری آن در طراحی، فضاسازی و زیباسازی شهری، در اختیار دبیرخانه قرار دهند.
وی با اشاره به اهداف برگزاری این ایدهکاپ گفت: ارائه ایدهها و طرحهای جدید و خلاق در عرصه صنایع دستی و هنرهای مردمی ترکیبی در مدیریت شهری، بهکارگیری ایدهها و طرحهای صنایع دستی ترکیبی در طراحی و زیباسازی فضاهای شهری، توسعه طبقه خلاق و کشف استعدادهای جوان در حوزه صنایع دستی خلاق و تلفیق با نماد شهری و استفاده از ایدههای نو و خلاقانه در تولیدات جدید صنایع دستی ترکیبی با رویکرد طراحی نماد شهری از اهداف اصلی این رویداد است.
رئیس اداره خلاقیت و نوآوری شهرداری اصفهان با اشاره به سرفصلهای ایدهکاپ، اظهار کرد: طراحی نمادهای شهری با استفاده از صنایع دستی خلاقانه اصفهان، صنایع دستی ترکیبی (سنتی) اصفهان، صنایع دستی تلفیقی (سنتی و مدرن) اصفهان و مؤلفههای طراحی صنایع دستی ترکیبی خلاق، ترکیب رنگ و لعاب، ترکیب جنس و مصالح، ترکیب طرح و نقش و ترکیب شکل و قالب از سرفصلهای این ایدهکاپ است.
معصومی خاطرنشان کرد: ایدهها، طرحها، صنایع دستی تولیدی و الگوها و نمونهها نیز قالبهای ارائه و مشارکت در ایدهکاپ «طراحی نمادها (المان) شهری با استفاده از صنایع دستی ترکیبی خلاق» است.
وی در مورد جوایز این مسابقه گفت: برای نفر اول ۱۵ میلیون تومان، نفر دوم ۱۰ میلیون تومان، نفر سوم پنج میلیون تومان و جایزه ویژه ۴۰ میلیون تومان پیشبینی شده است.
رئیس اداره خلاقیت و نوآوری شهرداری اصفهان با بیان اینکه مهلت ارسال آثار تا پانزدهم دیماه تمدید شده است و خاطرنشان کرد: سامانه الکترونیکی ثبت ایدهها به نشانی Www.idea.isfahan.ir آماده دریافت طرحها و ایدههای شهروندان و هنرمندان است.
نظر شما