به گزارش خبرنگار ایمنا، سیدرضا مرتضوی، استاندار اصفهان صبح امروز _پنجشنبه بیستوچهارم آذرماه_ به همراه معاونان و هیئت همراه به شهرستان نطنز وارد شد.
بازدید از پروژه مسکن ملی این شهرستان، جاده نطنز_کاشان، بیمارستان فاطمیه بادرود و بیمارستان خاتمالانبیاء (ص)، بازدید و افتتاح گلخانههای روستای عباسآباد، جلسه با نخبگان شهرستان، ملاقات مردمی و جلسه مشترک شورای اداری استان و شهرستان بخشهایی از برنامههای سفر استاندار اصفهان به شهرستان نطنز است.
همچنین معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان از شهرک صنعتی شهرستان نطنز بازدید خواهد کرد و جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان با حضور وی برگزار خواهد شد. معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان نیز با بخشداران، شهرداران، دهیاران و رؤسای شوراهای اسلامی شهرستان دیدار و گفتوگو خواهد کرد.
آغاز عملیات اجرایی طرح نهضت ملی مسکن در شهر نطنز
استاندار اصفهان در آیین آغاز عملیات اجرایی طرح نهضت ملی مسکن در شهرستان نطنز، اظهار کرد: تأمین زمین در شهرستان نطنز برای طرح نهضت ملی مسکن امر ساده ای نبود و با پیچیدگیهای فراوانی همراه بود. وی ادامه داد: علی رغم همه مشکلات و دغدغهها، امروز شاهد جلوهای از همکاری، همدلی و همراهی هستیم که به تأمین زمین جهت ساخت مجموعههای مسکونی در طرح نهضت ملی مسکن منجر شده است.
استاندار اصفهان اظهار کرد: شهرداری و شورای شهر نطنز برای تأمین زمین کمک کردند، فرمانداری اصرار و پشتیبانی کرد و با باز شدن مسیر توسط اداره کل راه و شهرسازی مسیر ساخت مسکن در شهرستان نطنز فراهم شد.
دکتر مرتضوی خاطرنشان کرد: به عقیده ما روزی باید کلنگ زنی اتفاق بیفتد که فردای آن روز پروژه توسط پیمانکار آغاز شود و لحظهای میان کلنگ زنی و آغاز عملیات اجرایی فاصله نیفتد.
وی افزود: حسب قول مسئولان شهرستان به انجام عملیات اجرایی این پروژه آیین کلنگ زنی انجام شد تا عملیات اجرایی به صورت جدی و با قدرت تمام اجرایی شود.
افتتاح فاز نخست گلخانههای روستای عباس آباد شهرستان نطنز
آیین سپاس اجرای بزرگترین پروژه مردم محور بخش کشاورزی شهرستان نطنز با حضور دکتر سیدرضا مرتضوی استاندار اصفهان در هفدهمین سفر شهرستانی کاروان خدمت دولت مردمی در استان اصفهان برگزار شد.
در این آیین فاز نخست گلخانههای روستای نمونه گل و گیاه عباس آباد افتتاح شد.
دکتر سیدرضا مرتضوی استاندار اصفهان در این مراسم با قدردانی از جهاد کشاورزی جهت تسهیل و فراهم کردن امکانات و زیرساختهای لازم برای برپایی این گلخانه در روستای عباس آباد، گفت: خدمات جهاد کشاورزی با همت، اراده، همراهی و همکاری مردم منطقه منجر به تأسیس این گلخانههای ارزشمند شده است.
وی ادامه داد: میتوانیم از این الگوی موفق همه جا سخن بگوییم و استمرار این امر نیز تنها با اراده مردم رقم خواهد خورد.
استاندار اصفهان عنوان کرد: در روستای عباس آباد شهرستان نطنز خوشهای از گلخانههایی که در بخشهای مختلف تولید گل، گیاه و محصولات فعال هستند شکل گرفته است. ثمره این توسعه خوشهای درگیر کردن همه اهالی روستا، آموزش صحیح، ارائه خدمات مناسب و نهایتاً موفقیت است.
وی افزود: این نگاه خوشهای بسیار با اهمیت است و باید در همه مناطق استان باتوجه به ظرفیت آن منطقه شکل گیرد.
تولید سالیانه شش میلیون شاخه گل
محمد ظریفی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در حاشیه افتتاح مجموعه گلخانههای روستای عباس آباد توابع بادرود با اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمینه ساخت گلخانه اظهار کرد: در حال حاضر در این روستا افزون بر ٤٥ گلخانه تولید گلهای زینتی و شاخه بریده در حال فعالیت هستند.
فرماندار نطنز ضمن اشاره به پتانسیل روستای عباسآباد افزود: در روستای عباسآباد بزرگترین روستای تولیدکننده گلهای زینتی و شاخه بریده استان اصفهان، سالیانه نزدیک به شش میلیون شاخه گل روانه بازار میشود.
وی از استاندار اصفهان درخواست کرد مشکل گازرسانی و برق این مجموعه به طول دو کیلومتر را پیگیری و حل نماید.
ترس دشمن از پیشرفت ایران اسلامی است
محمدرضا جاننثاری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان در جمع نخبگان شهرستان نطنز با اشاره به اینکه با روی کار آمدن دولت سیزدهم بارقههای امید در قلب مردم روشن شد، اظهار کرد: از ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم مردم با مسائل مختلف اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و … دست و پنجه نرم میکردند اما پیشرفت جمهوری اسلامی در ۴۳ سال گذشته در هیچ دورهای متوقف نشده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان گفت: پیشرفت ایران اسلامی در دورههایی مشهود و گاهی با موانعی مواجه بوده؛ ناگفته نماند که ترس دشمن از پیشرفت ایران اسلامی است.
جاننثاری خاطرنشان کرد: دشمن میخواهد امید مردم را به یأس تبدیل کند. حدود سه ماه است که کشور درگیر ناآرامی، تعرض و اغتشاش است. البته خوشبختانه ریشههای دینی، انقلابی و هویتی مردم شهرستان نطنز باعث شده بی نظمی در این شهرستان کمتر از برخی مناطق دیگر باشد.
وی تصریح کرد: دشمن میداند در برابر استحکام نظام ناتوان است اما میخواهد ما را سرگرم مسائل داخلی کند و کشور از پیشرفت باز بماند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان با اشاره به اینکه دشمن برای نسل جوان ما سرمایه گذاری کرده است، گفت: بسیاری از نوجوانان و جوانان ما از پیشرفت و دستاوردهای کشور کم اطلاع هستند و اغتشاشات اخیر ناشی از همین موضوع و البته مکر و حیله فتنهگران است.
جاننثاری امید را حلال همه مشکلات دانست و اظهار کرد: دولت شبانه روز در تلاش است تا دغدغههای مردم را کاهش دهد. اولویت دولت، مردم و منافع جامعه است. تنها با تکیه بر اعتماد و باور مردم میتوانیم شاهد رشد کشور باشیم.
وی در رابطه با خواسته برخی نخبگان نسبت به شهرستان شدن بادرود تصریح کرد: استان در رابطه با ارتقاء هیچ بخشی فی نفسه، اثبات و نفی نمیکند. این موضوع با شرایط خاصی باید انجام بگیرد که اگر محقق شود به وزارت کشور اعلام میشود تا قانون اجرایی شود.
۸۳ مصوبه لازم الاجرا، دستاورد سفر استاندار اصفهان به شهرستان نطنز
سیدرضا مرتضوی استاندار اصفهان شامگاه ۲۴ آذرماه در نشست خبری با اصحاب رسانه در شهرستان نطنز، اظهارکرد: مصوبات این سفر برای شهرستان در سه بخش تعریف شده است. ۴۵ مصوبه در بخش شورای اداری، ۱۹ مصوبه در بخش عمران و زیر ساخت و ۱۹ مصوبه در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید تنها بخشی از ثمرات این سفر یک روزه است.
وی ادامه داد: این مصوبات مرتبط با بخشهای مختلف اعم از راه و شهرسازی، بهداشت و درمان، ساخت و نوسازی مدارس، صنعت، کشاورزی، میراث فرهنگی و ورزش و جوانان است.
استاندار اصفهان تاکید کرد: طی جلسات متعددی که در چند ماه گذشته برگزار شده است پروژههای مختلف شهرستان به صورت موردی مطرح و پیشنهادهایی کارشناسی و تخصصی ارائه شده تا امروز با تصویب مصوبات گره از مشکلات مردم باز شود.
دکتر مرتضوی در خصوص ضعف نیروی انسانی در ادارات شهرستان نطنز اظهار کرد: سالهاست که مجلس شورای اسلامی محدودیتهایی را در بخش استخدامهای جدید در بدنه دولت بعنوان یک سیاست قانون برنامه دنبال کرده است.
وی افزود: این محدودیتها باعث شده که بدنه دولت نحیف شود و در استان ما در بسیاری ادارات تعداد زیادی از پستها بدون متصدی باشند.
استاندار اصفهان با اشاره به اینکه این امر باعث شده فشار دو چندانی بر نیروی انسانی وارد شود، گفت: برای کاهش این مشکل و بهره مندی از توان و ظرفیت نیروی انسانی متخصص و جوان درصدد هستیم تا در قانون برنامه هفتم توسعه برای تقویت بدنه دولت اذن بگیریم. البته در این راستا نیازمند کمک نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی هستیم.
دکتر مرتضوی در خصوص خرید تضمینی محصول انار بادرود از کشاورزان توسط وزارت جهاد کشاورزی، عنوان کرد: برای خرید تضمینی اذن وزارت جهاد کشاورزی و تأمین اعتبار نیاز است. در بعضی بخشها مانند مرغ با مشکل مواجه بودیم که با همت رسانه ملی و استانی و یاری مردم مشکلات تا حد بسیاری رفع شده است.
وی ادامه داد: در مورد خرید تضمینی محصول انار نیز اگر اذن داده و اعتبار تأمین شود از اولویتهای اساسی ما این است که اجازه ندهیم به حوزه کشاورزی حاشیه و تنش وارد شود.
استاندار اصفهان در خصوص تغییر کاربری اراضی کویری و کشاورزی، گفت: تأمین امنیت غذایی کشور یکی از قوانین جمهوری اسلامی و مسئولیت آن بر عهده وزارت جهاد کشاورزی است.
دکتر مرتضوی خاطرنشان کرد: تغییر کاربری اراضی کشاورزی در صورتی که امنیت غذایی را به خطر بیندازد از خطوط قرمز دولت است؛ بدین جهت هرگونه تغییر کاربری بایستی با دقت، ظرافت و به صورت کارشناسی و با تأیید وزارت کشاورزی انجام بگیرد.
وی تصریح کرد: بند نخست جلسات شورای زیربنایی استان تصویب خانههای کارگری است. اگر مجموعه جهاد کشاورزی به این جمع بندی برسد که تغییر کاربری زمینهای کشاورزی حاشیه ایجاد نمیکند استان پشتیبان این امر خواهد بود.
استاندار اصفهان در خصوص بهرهمندی منطقه از وجود معادن، گفت: در جلسات اخیر شورای معادن تلاش کردیم مشکلات این حوزه با همفکری ذی نفعان و مسئولان منطقه به سمتی هدایت شوند که آثار و برکات حوزه معدن در زندگی مردم منطقه و تأمین زیرساختهای موجود نمایان شود. دکتر
مرتضوی افزود: در این راستا کمیتهای ذیل شورای معادن استان مصوب شده تا قواعدی را برای استان تعیین کنیم که ضمن آن هر کجا که معدن فعال است برای کمک به زیرساختهای منطقه استفاده شود. دکتر
مرتضوی خاطرنشان کرد: با این نگاه که نباید سرمایه اجتماعی را فدای سرمایه اقتصادی کنیم. تلاش میکنیم با فراهم کردن یک رضایت عمومی فعالیتهای معدنی استان را پیش ببریم. وی در خصوص کیفیت آب آشامیدنی شهرستان تصریح کرد: کمیتهای را برای بررسی کیفیت آب این منطقه مشخص کردهایم تا به محوریت معاونت عمرانی، فرماندار شهرستان و دانشگاه علوم پزشکی در خصوص این موضوع کار کارشناسی انجام و نتیجه را اعلام کنند.
استاندار اصفهان در خصوص ظرفیت سرمایه گذاری در حوزه فولادسازی در شهرستان نطنز، تصریح کرد: سرمایه گذاری در استان بایستی براساس سند آمایش سرزمین باشد و بر این امر مصّر هستیم. به چرخه آوردن واحدهای نیمه فعال و راکد از اهداف استان است.
دکتر مرتضوی ادامه داد: در شش ماه دوم سال گذشته ۲۱۹ واحد صنعتی راکد در استان به چرخه تولید بازگشتند. در شش ماه نخست امسال نیز ۱۸۰ واحد تولیدی نیمه فعال یا راکد جان دوباره گرفتند. نگاه ما به واحدهای تولیدی به دید سرمایههای ملی است که باید مورد حمایت دولت قرار بگیرند تا همه مردم از ظرفیت آنها بهره مند شوند.
نظر شما