به گزارش خبرنگار ایمنا، مدل اجرایی و برنامهریزی در محلات از پایین به بالا در نظر گرفته شده است تا خدمات به صورت عادلانه توزیع شود و مشکلات محلات هرچه سریعتر برطرف شود.
تسهیل عبور و مرور، رفع گلوگاههای ترافیکی، تقویت هویت محله و افزایش حس تعلق به آن، ارتقای سطح تعاملات اجتماعی، شناسایی و جذب ظرفیتهای محلی و مدیریتی مؤثر، کاهش بزهکاری و آسیبهای اجتماعی، احیای بافت فرسوده، افزایش کیفیت بصری، بازآفرینی بافتهای تاریخی، ارتقای سطح نشاط و سرزندگی، ارتقای سطح محیطی و ترافیکی و شناسایی و رفع فضاهای بیدفاع شهری از مهمترین اهداف محلهمحوری در این دوره از مدیریت شهری است که این اقدامات جهت رفع مشکلات محلات در سطح کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت به انجام خواهد رسید.
اگر چه نقطه آغاز این تحول از دل محلات است، اما این موضوع نافی پرداختن به دیگر نقاط کلانشهر نیست. در بودجه ۱۴۰۱ شهرداری اصفهان پروژههای شاخص شهری، منطقهای و محلهای تعریف شده است، چراکه بهطور قطع شهر نیاز به مترو، رینگ ترافیکی، سالن تئاتر و موزه بزرگ دارد، لذا این موارد در برنامهریزی شهری در نظر گرفته شده است.
رفتن در دل محلات به این معنا نیست که آسیبی به زیرساختها و توسعه شهر وارد شود، بلکه تمرکز جدیدی به اسم محلات به اقدامات شهرداری اضافه شده است؛ بر اساس برنامهریزیها و اولویتبندی صورت گرفته، شهرداری اصفهان از ابتدای سال برطرف کردن مشکلات ۳۰ محله را در دستور کار خود قرار داده است تا کیفیت زندگی در محلات ارتقا پیدا کند و شهروندان احساس بهتری از زندگی در محله خود داشته باشند.
به این ترتیب که در منطقه یک محلههای جوزدان و جامی، منطقه دو محلههای دهنو و ولدان، منطقه سه محلههای دردشت و امامزاده اسماعیل، منطقه چهار محلههای کردآباد و کلمهخواران، منطقه پنج محلههای فرحآباد و وحید، منطقه شش محله تخت فولاد، منطقه هفت محلههای پوریایولی و شاهد، منطقه هشت محلههای بهرامآباد و شمسآباد، منطقه ۹ محلههای جنیران، لادان، گلستان و سودان، منطقه ۱۰ محلههای حصه و مصلی، منطقه ۱۱ محلههای زاجان و طاحونه، منطقه ۱۲ محلههای محمودآباد، عاشقآباد و مهدیه، منطقه ۱۳ محلههای باغفردوس، دستگرد و قائمیه، منطقه ۱۴ محلههای ارزنان و دارک و منطقه ۱۵ محلههای گورت و راران در نظر گرفته شده است.
نظر شما