به گزارش خبرنگار ایمنا، قرچک با ۳۵۰ هزار نفر جمعیت در جنوب شرق استان تهران قرار دارد. یک مشکل ۱۲ ساله در منطقه پوئینک قرچک به دلیل نبود شبکه فاضلاب و انبوهسازی گسترده وجود دارد. شهروندان پوئینک با نمزدگی و پسزدگی آب فاضلاب در منازل روبهرو هستند و مشکل اصلی را نبود شبکه فاضلاب میدانند.
شهروندان میگویند نشست چاه و بوی فاضلاب در منازل به مشام میرسد و بسیار آزار دهنده است. قرار است این مشکل ۱۲ ساله توسط شهرداری قرچک و با همکاری اداره آب و فاضلاب جنوب شرق تهران هرچه سریعتر حل شود.
ساکنان پوئینک قرچک معتقد هستند که سازندگان شهرکهای مسکونی با بیتوجهی به تعهدات قانونی و استانداردهای ساختوساز در دفع فاضلاب، مشکلات عدیدهای را برای سکنه و محیط زیست منطقه ایجاد کردهاند. بیتوجهی به پروژه سیستم دفع فاضلاب شهرک مسکونی منطقه موجب شده است تا بخشی از فاضلاب این مجتمع مسکونی وارد معابر و مناطق شود و مشکلات عدیدهای برای ساکنان این مجتمع به وجود بیاید.
عدهای از شهروندان منطقه بوئینک قرچک در تماس با خبرگزاری ایمنا نسبت به معضل پس زدگی فاضلاب در منازل که ناشی از نبود شبکه فاضلاب است انتقاد کردهاند و خواهان رسیدگی فوری مسئولان مربوطه هستند.
شهروندان میتوانند مشکلات خود را از طریق تماس با شماره تلفن ۸_۳۵۵۴۴۱۱۲ در اختیار این رسانه قرار دهند؛ دستگاهها و نهادهای مسئول نیز میتوانند برای پاسخگویی به شهروندان از همین طریق اقدام کنند.
حفر چاههای جذبی با مشارکت شهرداری و اداره آب و فاضلاب
محسن خرمیشریف، شهردار قرچک در این خصوص به خبرنگار ایمنا، گفت: اواخر دهه ۱۳۶۰ توسط مسکن و شهرسازی ۱۵۰۰ واحد مسکونی در محله پوئینک قرچک ساخته شد، اما در ابتدای ساخت این واحدها زیرساخت لازم برای دفع فاضلاب فراهم نشد.
وی افزود: در حال حاضر شهروندان ساکن در این منطقه با مشکل دفع آب فاضلاب مواجه هستند.
شهردار قرچک خاطرنشان کرد: شهرداری در راستای رفع این مشکل با همکاری اداره آب و فاضلاب شهرستان حفر چاه جذبی و نصب دستگاه پکیج را در دستور کار قرار داد و اکنون بخشی از عملیات حفر چاههای جذبی در حال اجرا است.
خرمیشریف تصریح کرد: با شرکت سازنده دستگاه اُزنساز قرارداد بستیم تا پس از تحویل و نصب دستگاه، پروژه تحویل آب و فاضلاب شهرستان شود و از پساب فاضلاب در چرخه کشاورزی استفاده شود.
وی با بیان اینکه این پروژه تا دو ماه آینده به اتمام خواهد رسید، گفت: اجرای پروژه به صورت مشارکتی با آب و فاضلاب انجام میشود و شهرداری برای اجرای این طرح ۲.۵ میلیارد تومان هزینه کرده است.
نظر شما