به گزارش خبرنگار ایمنا، رقابتهای مرحله یکچهارم نهایی جام جهانی ۲۰۲۱ قطر اواخر هفته گذشته و اوایل هفته جاری برگزار شد و چهار تیم به نیمهنهایی رسیدند؛ از همینرو بهطوررسمی و براساس اعلام قبلی برخی از ورزشگاهها با توجه به برگزاری تنها چهار دیدار دیگر تا پایان تورنمنت، از بازیهای باقیمانده میزبانی نخواهند کرد و اکنون فقط ورزشگاههای ملیلوسیل، البیت و بینالمللی خلیفه از بازیهای مرحله نیمهنهایی، ردهبندی و فینال جام ۲۲ میزبانی میکنند.
ورزشگاههای آموزش و الثمامه آخرین ورزشگاههایی هستند که پس از میزبانیکردن از بازیهای مرحله یکچهارم نهایی جام جهانی ۲۰۲۲، مسئولیت و میزبانیشان از مسابقات در این تورنمنت به پایان رسید؛ استادیوم آموزش در آخرین دیدار میزبان دیدار تیمهای کرواسی و برزیل بود، تقابل مراکش و پرتغال نیز در استادیوم الثمامه برگزار شد.
ورزشگاه الثمامه
ورزشگاه الثمامه با گنجایش ۴۴ هزار و ۴۰۰ نفری در جامجهانی ۲۰۲۲ قطر از هشت دیدار میزبانی کرد؛ شش دیدار در مرحله گروهی، یک دیدار در مرحله یکهشتم نهایی و یک دیدار نیز در مرحله یکچهارم نهایی به میزبانی الثمامه برگزار شد و در نهایت با حضور مجموعاً ۳۳۷ هزار و ۶۸۵ نفر تماشاگر، به پایان فعالیت در جامجهانی ۲۰۲۲ رسید.
۱. هلند و سنگال - مرحلهگروهی (۴۱,۷۲۱ تماشاگر)
۲. اسپانیا و کاستاریکا - مرحلهگروهی (۴۰,۰۱۳ تماشاگر)
۳. قطر و سنگال - مرحلهگروهی (۴۱,۷۹۷ تماشاگر)
۴. بلژیک و مراکش - مرحلهگروهی (۴۳,۷۳۸ تماشاگر)
۵. ایران و آمریکا - مرحلهگروهی (۴۲,۱۲۷ تماشاگر)
۶. کانادا و مراکش - مرحلهگروهی (۴۳,۱۰۲ تماشاگر)
۷. فرانسه و لهستان - مرحله یکهشتم نهایی (۴۰,۹۸۹ تماشاگر)
۸. مراکش و پرتغال - مرحله یکچهارم نهایی (۴۴,۱۹۸ تماشاگر)
تقابل تیمهای ملی مراکش و پرتغال در مرحله یکچهارم نهایی جامجهانی که با برتری تاریخی و شگفتانه شیرهایاطلس مقابل یاران رونالدو همراه شد و مراکشیها برای نخستینبار به نیمهنهایی جهان رسیدند، پرتماشاگرترین بازی جام در ورزشگاه الثمامه بود.
ورزشگاه آموزش (اجوکیشنسیتی)
ورزشگاه ۴۴ هزار و ۶۶۷ نفری شهر آموزش یا همان اجوکیشنسیتی که برای بازیهای جامجهانی ۲۰۲۲ قطر در منطقه الریان ساخته شده بود، از هشت بازی شامل شش دیدار در مرحلهگروهی، یک بازی در مرحله یکهشتم نهایی و یک جدال نیز در مرحله یکچهارم نهایی میزبانی کرد و پس از تماشای بازیها توسط ۳۴۹ هزار و ۱۴۴ نفر، دیگر در جامجهانی میزبانی نخواهد کرد.
۱. دانمارک و تونس - مرحلهگروهی (۴۲,۹۲۵ تماشاگر)
۲. اروگوئه و کرهجنوبی - مرحلهگروهی (۴۱,۶۶۳ تماشاگر)
۳. لهستان و عربستانسعودی - مرحلهگروهی (۴۴,۲۵۹ تماشاگر)
۴. کرهجنوبی و غنا - مرحلهگروهی (۴۳,۹۸۳ تماشاگر)
۵. تونس و فرانسه - مرحلهگروهی (۴۳,۶۲۷ تماشاگر)
۶. کرهجنوبی و پرتغال - مرحلهگروهی (۴۴,۰۹۷ تماشاگر)
۷. مراکش و اسپانیا - مرحله یکهشتم نهایی (۴۴,۶۶۷ تماشاگر)
۸. کرواسی و برزیل - مرحله یکچهارم نهایی (۴۳,۸۹۳ تماشاگر)
دیدار تیمهای ملی مراکش و اسپانیا در چارچوب مرحله یکهشتم نهایی جامجهانی، با اختلافی کم نسبت به دیدار لهستان و عربستان، پرتماشاگرترین بازی این رقابتها در ورزشگاه شهر آموزش بود؛ بدین ترتیب بازیهای مراکش در ورزشگاههای الثمامه و آموزش، به پرتماشاگرترین دیدارهای این دو استادیوم در جامجهانی تبدیل شد.
نظر شما