ارتقای دانش و مهارت محیط‌بانان از اهداف سرشماری زمستانه مناطق حفاظت شده است

مدیرکل حفاظت محیط‌ زیست استان چهارمحال‌ و بختیاری با بیان اینکه سرشماری زمستانه منطقه حفاظت شده و پارک ملی تنگ‌صیاد به صورت مشارکتی انجام شد، گفت: هدف از این سرشماری، انتقال تجربه، دانش و مهارت محیط‌بانان در استان‌های مختلف است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، سعید یوسف‌پور امروز _پنج‌شنبه هفدهم آذرماه_ در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه سرشماری زمستانه منطقه حفاظت شده و پارک ملی تنگ‌صیاد به صورت مشارکتی انجام شد، اظهار کرد: هدف از سرشماری مشارکتی، انتقال تجربه، دانش، مهارت محیط‌بانان در استان‌های مختلف و ارائه پیشنهادهای مشترک برای حفظ و حراست بیشتر از گونه‌های شاخص است.

وی با اشاره به اینکه ۱۱ مسیر سرشماری برای منطقه حفاظت شده و پارک ملی تنگ‌صیاد برنامه‌ریزی شده بود که بیشتر از ۹۰ درصد مساحت این منطقه را شامل می‌شود، ادامه داد: در این سرشماری پستانداران شاخص منطقه شامل کل، بز، قوچ و میش شمارش می‌شوند و نمایه سایر گونه‌های حیات وحش مانند پلنگ و گرگ خاکستری مورد بررسی قرار می‌گیرد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: برآورد جمعیت حیات وحش استان، کسب اطلاع از وضعیت زاد و ولد حیوانات نسبت به سال گذشته، بررسی عوامل تهدید و نقاط قوت مناطق و شناسایی مناطق مستعد برای ارتقای سطح حفاظتی و شناسایی زیستگاه‌های مناسب و مستعد جهت احیای جمعیت گونه‌های متنوع پستاندار از دیگر اهداف سرشماری زمستانه منطقه حفاظت شده و پارک ملی تنگ صیاد است.

وی اضافه کرد: منطقه حفاظت شده و پارک ملی تنگ صیاد با وسعت حدود ۲۷ هزار هکتار در بخش شرقی شهرستان شهرکرد در استان چهارمحال و بختیاری و در فاصله ۱۰ کیلومتری شهرکرد مرکز این استان واقع شده است.

یوسف‌پور خاطرنشان کرد: در سرشماری زمستانه منطقه حفاظت‌شده و پارک ملی تنگ‌صیاد، مسئولان مناطق و محیط‌بانان استان‌های چهارمحال‌وبختیاری، همدان و لرستان، کارشناسان، محیط‌بانان، جوامع محلی، سمن‌های محیط زیستی، معتمدان محلی، اساتید دانشگاهی، عکاسان، فعالان، علاقه‌مندان به حیات‌وحش حضور داشتند.

کد خبر 625353

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.