حسنعلی جعفری در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، در خصوص روز دانشجو اظهار کرد: دانشجوی حقیقی در برابر مملکت، نظام سیاسی آن و مردم خود بیتفاوت نیست بلکه فعال و در این مسیر حاضر است هر کاری حتی حرکتهای سخت را انجام دهد، زیرا ایدهآلنگر است و زیر بار ظلم و زور نمیرود.
وی هویت دانشجو را نشاندهنده ایستادگی در برابر ظلم در همه زمانها دانست و افزود: ایستادگی در برابر ظلم در فطرت دانشجوی بیدار وجود دارد و امروز نیز این روحیه برای مقابله با مستکبران عالم و حتی در برابر ناگواریهایی که در کشور اتفاق میافتد، وجود دارد.
قائممقام تشکیلات اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاههای سراسر کشور با اشاره به تفاوتهای ایستادگی دانشجویان در هر زمان و هر مکان خاطرنشان کرد: یکبار در برابر رژیمی ایستادگی میکند که کلیت رژیم طاغوتی است، اما وقتی که نظام یک نظام الهی است در مقابل کلیت نظام نمیایستد، بلکه در مقابل ظلم میایستد و به نظام کمک میکند تا عدالت را در کشور برقرار کند.
وی با اشاره به نقل قولی از رهبر معظم انقلاب درباره اهمیت قشر دانشجو برای کشور و آینده آن تاکید کرد: اینکه عدهای از دانشجویان همگام با دشمنان این مرزوبوم آتش در اتفاقات اخیر انداختند و فضای آموزشی برخی دانشگاهها را لکهدار کردند، نشان از آن دارد که دشمنان میدانند که دانشجویان انقلابی سد راه آنان هستند و همواره سعی دارند که دانشجویان را از مسیر صحیح منحرف کنند.
جعفری توجه به جهاد تبیین در دانشگاهها را ضروری دانست و ادامه داد: موضوع جهاد تبیین در روزهایی که جهان پر از رسانههای گوناگون شده، بسیار مهم است و میتواند زمینهساز ترویج افکار صحیح در جامعه شود. دانشجویان که به گفته شهید بهشتی مؤذن جامعه هستند در نوک پیکان این جهاد این قرار دارند و دانشجویانی که در تشکلهای دانشجویی فعالیت میکنند، افسرانی هستند که میتوانند با نشر تبیین در موارد مختلف دانشجویان دیگر را بیدار کنند و این تبیین را در جامعه رواج دهند.
وی با انتقاد از کمکاری تشکلهای دانشجویی در این مدت گفت: به نظر میرسد قسمتی از این کمکاریها به دلیل تعطیلی دانشگاهها در این دو سال شیوع کرونا بوده است، اما نمیتوان تقصیر را به گردن عوامل دیگری انداخت و باید قبول کرد که تشکلهای دانشجویی به اهداف مورد نظر در این زمینه نرسیدهاند.
نظر شما