به گزارش خبرنگار ایمنا، امروز -سهشنبه هشتم آذر ماه_ پیکارهای هفته سوم مسابقات جام جهانی ۲۰۲۲ قطر با چهار دیدار پیگیری میشود. از گروه H تیمهای کره جنوبی- پرتغال و غنا - اروگوئه از ساعت ۱۸:۳۰ مقابل هم به میدان میروند تا نتیجه تیمهای صعود کننده مشخص شود.
کره جنوبی- پرتغال ساعت ۱۸۳۰ به وقت تهران در ورزشگاه شهر آموزش
تیم ملی کره جنوبی
تاریخ فوتبال کره همزمان با ورود نیروی دریایی بریتانیا از سال ۱۸۸۲ به بندر اینچئون شروع شد. کره در سال ۱۹۰۵ مستعمره کشور ژاپن شد و به همین دلیل فوتبال کره که تازه در حال شکلگیری بود، دستخوش تغییرات شد. از آن زمان تیمهای کرهایی با تیمهای کشور ژاپن بازی میکردند.
تیم کره جنوبی همان زمان توانسته بود افتخارات زیادی کسب کند. مهمترین افتخار این تیم، جام امپراتور در سال ۱۹۳۵ بود. به دلیل استعداد فوقالعاده کرهایها در فوتبال، بسیاری از بازیکنان تیم کره توانستند در تیم ملی ژاپن بازی کنند و به المپیکهای تابستانی ۱۹۳۶ بروند.
در سال ۱۹۴۸، پس از پایان جنگ جهانی دوم و استقلال کره، اتحادیه فوتبال KFA در کره تأسیس شد و به فیفا پیوست. در همین سال تیم کره توانست اولین افتخارات بینالمللی خود را با بازی در المپیک تابستانی ۱۹۴۸ لندن با پیروزی ۵-۳ مقابل مکزیک بهدست آورد.
با پیروزی تیم ملی کره جنوبی مقابل سوریه، پانزدهمین تیم منتخب جام جهانی ۲۰۲۲ مشخص شد. تیم ملی کره با امتیاز ۱۵۲۲ رتبه ۲۹ فیفا را بهدست آورد. کره با پیشرفت زیادی که از سال ۲۰۰۰ تا بهحال در فوتبال خود داشته.
تیم ملی پرتغال
تیم ملی فوتبال پرتغال به ارزش ۸۸۴ میلیون یورو و هدایت سانتوس با میانگین قدی ۱۷۷.۲۶ و میانگین سنی ۲۶.۷ در جایگاه نهم فیفا قرار دارد. A Seleção (انتخاب) و Os Navegadores (ناوبرها) از لقبهای این تیم است.
کاپیتان تیم پرتغال کریستیانو رونالدو است که رکورددار بیشترین بازی ملی و معروفترین بازیکن تاریخ کشور پرتغال بهحساب میآید و برناردو سیلوا به ارزش ۸۰ میلیون یورو گرانترین بازیکن پرتغال است.
پرتغال تا کنون در هفت دوره از جام جهانی حضور داشته است و بهترین نتیجه آن در سال ۱۹۶۶ با سومی رقم خورد. سال ۲۰۱۶ تیم پرتغال بهکمک سرمربی خود، فرناندو سانتوس توانست نخستین جام مهم تاریخش را در یورو ۲۰۱۶ کسب کند.
تیم ملی فوتبال پرتغال در مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۲ در گروه A اروپا حضور داشت. با کسب پنج پیروزی، دو تساوی و یک شکست در هشت بازی، پرتغال، در گروهی که صربستان، ایرلند، لوکزامبورگ و آذربایجان حضور داشتند در رده دوم قرار گرفت و راهی پلیآف شد. در این دیدارها تیم ملی پرتغال موفق شد ابتدا از سد ترکیه بگذرد و سپس با غلبه بر مقدونیه شمالی، از یک مسیر سخت به جام جهانی برسد.
ورزشگاه شهر آموزش
- نام عربی: استاد المدینة التعلیمیة
- نام انگلیسی: Education City
- ظرفیت: ۴۰ هزار نفر
- فاصله از مرکز شهر دوحه: ۱۲ کیلومتر
- آدرس: شهر دوحه، قطر
- تعداد بازی: هشت مسابقه تا مرحله یکچهارم نهایی
ورزشگاه «شهر آموزش» همانطورکه از نامش پیدا است، در فضایی سبز دانشگاه برتر قطر قرار دارد؛ از همین رو، به این نام شناخته میشود. نمای ورزشگاه شهر آموزش به شکل مجموعهای الماس به شکلی طراحی شده که با حرکت خورشید در آسمان تغییر رنگ میدهد، به همین دلیل این ورزشگاه به "الماس صحرا" معروف شده است. این ورزشگاه ظرفیت ۴۰ هزار دارد که بعد از جام جهانی ظرفیت آن نصف شود. استادیوم شهر آموزش، نمادی از نوآوری، پایداری و پیشرفت است و از آن بهعنوان ورزشگاهی برای مسابقات دانشگاهی و لیگ ستارگان قطر استفاده خواهد شد. این ورزشگاه میزبان مسابقه فینال جام جهانی باشگاهها در سال ۲۰۱۹ بود و قرار است استادیوم شهر آموزش در مرحله گروهی مسابقات پنج بازی، در مرحله یکشانزدهم یک دیدار و در یکچهارم نهایی نیز یک دیدار را میزبانی کند.
غنا - اروگوئه ساعت ۱۸:۳۰ به وقت تهران در ورزشگاه الجوب الوکره
تیم ملی غنا
تیم ملی فوتبال غنا را میتوان یکی از قدیمی ترینها بین تیمهای آفریقایی دانست که تشکیل اولین تیم فوتبال مردان آن به سال ۱۹۵۰ میلادی برمیگردد. این تیم به نام ستاره سیاه آفریقا شهرت دارد و زیر نظر فدراسیون فوتبال فیفا و CAF فعالیت میکند. تیم ملی غنا بدون شک یکی از قویترین تیمهای آفریقایی است که رقیب سرسختی در مسابقات جام ملتهای آفریقا و جامهای جهانی برای تیمهای دیگر به شمار میرود.
تیم غنا در سال ۲۰۰۵ توانست بهترین بازیهای خود را ارائه کرده و به عنوان یک تیم شکست ناپذیر لقب بگیرد. جایزه بهترین تیم تقویت شده توسط فیفا در این سال یکی از جذابترین جوایز در تاریخچه تیم ملی فوتبال غنا به شمار میرود. تیم ملی غنا در سال ۲۰۱۴ برای سومین سال متوالی در مسابقات جام جهانی حاضر شدند و در جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی توانستند به مرحله یک چهارم نهایی صعود کنند.
در تاریخچه تیم ملی فوتبال غنا، بهترین جایگاه در فیفا رتبه ۱۴، بهترین نتیجه برد ۱۳ بر صفر مقابل کنیا در سال ۱۹۶۵ و بدترین نتیجه باخت ۱۰ بر صفر مقابل بلغارستان بوده است. تیم ملی فوتبال غنا تا کنون ۱۸ بار در مسابقات قهرمانی جام ملتهای آفریقا شرکت کرده که توانسته در چهار دوره مقام قهرمانی را کسب کند.
وضعیت تیم ملی غنا در این جام جهانی با توجه به حضور ستارگانی مانند جوزف آیدو و جاناتان منسا میتواند حضوری متفاوت نسبت به سالهای قبل باشد. این تیم مانند دیگر کشورهای آفریقایی دارای تیمی منسجم با قدرت بدنی بسیار بالا است به طوری که میتوانند از دقایق ۷۰ به بعد بازیها بر حریف خود چیره شده و به نتایج قابل توجهی دست پیدا کنند. این تیم در حال حاضر در رده ۶۸ فیفا قرار داشته و هدایت آن را میلوان رایواچ برعهده دارد.
تیم ملی اروگوئه
تاریخچه تیم ملی اروگوئه به سال ۱۹۰۰ در آفریقای جنوبی برمیگردد. اولین بازی رسمی در تاریخچه تیم ملی اروگوئه سال ۱۹۰۲ مقابل تیم ملی آرژانتین برگزار شد. اروگوئه این بازی را با نتیجه سنگین ۶-۰ به آرژانتین واگذار کرد. این تیم در سال ۱۹۲۳ توانست یکی از اعضای رسمی فدراسیون جهانی فوتبال یا همان فیفا شود.
اروگوئه توانست میزبانی اولین مسابقات جام جهانی را در سال ۱۹۳۰ و در رقابت میان کشورهای دیگری مانند اسپانیا، هلند، ایتالیا و مجارستان به دست آورد. تیم ملی اروگوئه از آغاز مسابقات جام جهانی تاکنون ۱۲ بار در این مسابقات جهانی شرکت کرده و توانسته است دو بار مقام قهرمانی را کسب کند.
فوتبال این کشور براساس قدرت، تکنیک و سرعت استوار بوده و بازیکنان آن معمولاً دارای قدرت بدنی بالایی هستند. کد تیم ملی اروگوئه در مسابقات بینالمللی URU است. در تاریخچه تیم ملی این کشور برترین رتبه در فیفا به رتبه دوم در سال ۲۰۱۲ و بدترین رتبه به رده ۵۴ در سال ۱۹۸۸ برمیگردد.
لیست بازیکنان تیم ملی اروگوئه برای جام جهانی ۲۰۲۲ شامل بازیکنان مطرحی مانند لوئیس سوارز، دیه گو فورلان و نیکولاس لودیه رو است. در این جام جهانی حضور ادینسون کاوانی کنار لوئیز سوارز خط حمله اروگوئه را به یکی از زهردارترین خطهای حمله تبدیل کرده است.
ورزشگاه جنوب
- نام عربی: استاد الجنوب
- نام انگلیسی: Al Janoub Stadium
- ظرفیت: ۴۰ هزار نفر
- فاصله از مرکز شهر دوحه: ۲۳ کیلومتر
- آدرس: شهر الوکره، قطر
- تعداد بازی: هفت مسابقه تا مرحله یکهشتم نهایی
استادیوم «الجنوب» با الهام از جهاز یا شناورهای سنتی چوبی منطقه خلیج فارس، با ۴۰ هزار نفر ظرفیت ساخته شده است. این ورزشگاه توسط زها حدید و به سبک منحنی طراحی شده است. وی در طراحی این استادیوم زیبا از بدنه قایقهای صید صدف و مروارید الهام گرفته است. ستونهای خمیدهای که سقف ورزشگاه را نگه میدارند به آن حالتی شبیه بدنه کشتی دادهاند. سنتگرایی و توجه به رسوم مردمی در ساخت این استادیوم بهطور واضح دیده میشود. همچنین در ساخت این استادیوم از مواد سنتی و حتی چوب بهره گرفته شده است. مانند بسیاری دیگر از ورزشگاههای جام جهانی، ظرفیت استادیوم الجنوب پس از بازیها به ۲۰ هزار کاسته میشود. در این ورزشگاه مسیر دوچرخهسواری، مسیر اسبسواری، فروشگاه، رستوران و امکانات رفاهی دیگری وجود دارد. طرفداران برای دسترسی به استادیوم الجنوب میتوانند از مترو استفاده کنند.
ورزشگاه الجنوب در مرحله گروهی مسابقات جام جهانی ۲۰۲۲ قطر میزبان پنج بازی خواهد بود. علاوه بر این، یک بازی از مرحله یکشانزدهم نیز در این ورزشگاه برگزار میشود.
نظر شما