فرزاد مؤمنی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: با توجه به پیشرفت جوامع و گستردهتر شدن تعاملات و روابط اجتماعی، جهت جلوگیری از ایجاد شکافهای اجتماعی و دوقطبی شدن جامعه باید متناسب با توسعه شهرها، فضاهایی جهت احترام به دموکراسی واقعی و رعایت اصل ۲۷ قانون اساسی در شهرها ایجاد شود.
وی افزود: در این صورت است که شهروندان میتوانند آزادانه نظرات خود را در خصوص مسائل و مشکلات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی بیان کنند و تجمعات قانونی شکل دهند.
این کارشناس شهرسازی خاطرنشان کرد: از فواید وجود چنین فضاهایی در شهرها بیان نارضایتیهای شهروندان در تمام ابعاد، مدیریت احساسات، ایجاد فضای همدلی، جلوگیری از شکاف اجتماعی و دوقطبی شدن جامعه، جلوگیری از کشیده شدن اعتراضات به سایر مکانها و ایجاد خسارتهای مادی و معنوی، جداسازی معترضان واقعی از اغتشاشگران و تحقق اصل ۲۷ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران است.
مؤمنی با بیان اینکه فضاهای اعتراض در شهرها محصور نیست، اضافه کرد: فضاهای اعتراض دارای دیوارهایی به منظور دیوارنویسی است و امکاناتی جهت تخلیه انرژی و احساسات شهروندان دارد.
این کارشناس شهرسازی تاکید کرد: با ایجاد چنین فضاهایی گامهای مثبتی جهت تعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برداشته میشود، البته به منظور رساندن پیام حاصل از برگزاری این تجمعات در این فضاهایی به گوش مسئولان و مدیران شهری و کشوری لازم است کمیتههای حلوفصل ایجاد شود.
مؤمنی گفت: لازم است دلیل ریشهای اینگونه اعتراضات بررسی و تا حصول نتیجه توسط رسانههای مردمی پیگیری شود، در غیر این صورت کارایی لازم چنین فضاهایی از دست میرود.
نظر شما