به گزارش ایمنا و به نقل از کمیسیون ملی یونسکو، انسیه خزعلی امروز _پنجشنبه سوم آذرماه_ در نشست توانمندسازی زنان برای آیندهای پایدار در تالار اجتماعات کمیسیون ملی یونسکو - ایران، با ابراز امیدواری از اینکه این نشستهای تخصصی مقدمه عملکرد عینی، مصداقی، ملی، منطقهای و بینالمللی در زمینه پیشرانی زنان در سند تحول باشد، اظهار کرد: در واقع باید به این واقعیت اشاره کرد که زنان دیگر حمایت نمیخواهند بلکه باید با پیشرانی در صف اول مسیر تحول و ارتقای جامعه باشند و ما به زمینهسازی برای پیشرانی بپردازیم.
وی افزود: توانمندسازی یکی از تکالیف معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در برنامه ششم است که متأسفانه عمل به آن ترک شده بوده و در پایان برنامه ششم توسعه، برنامه جامع آن تهیه نشده بود که در حال اقدام است.
معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده به اقداماتی همچون مشاوره به زنان سرپرست خانوار، حمایت حقوقی و اجتماعی، آموزش، مهارتآموزی و فراهم آوردن زمینههای اشتغال با کمک بانک رفاه و وزارت کار، تدارک صندوق برای اشتغال زنان و تعهد به زنان کارآفرین، طرح کسب و کار پایدار خانواده محور، پشتیبانی از شناخت استعدادها برای پرورش استعدادها و فعالیتهای دانش بنیان اشاره کرد و با برشمردن نقش فعال زنان ایرانی در آموزش از طریق مجازی در کشورهای منطقه از لزوم توجه به مبحث سبک زندگی و بحث آموزش صحبت کرد.
خزعلی گفت: در بسیاری از شاخصهها در عرصه توانمندسازی، زنان ایران جلوتر هستند اما مشکل جدی ما، مساله رسانه است و ما باید در این بخش حرکتی جدی را شروع کنیم. بعد از جریانات اخیر، حضور زن در جامعه ما سیاه جلوه شد و ما باید آن را احیا کنیم چرا که دشمن تلاش میکند از آنجا که از الگو شدن زن موفق ایرانی در جامعه اسلامی میهراسد، این حضور فعال را نامناسب جلوه دهد. ما باید از این جایگاه دفاع کنیم و کرامت و جایگاه زن در جمهوری اسلامی را به خوبی بشناسانیم.
نظر شما