بسیاری از مدارس شهر تهران فرسوده است

رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران گفت: بسیاری از مدارس شهر تهران فرسوده است و اخطارهای آتش‌نشانی به آنها ارائه شده است

به گزارش خبرنگار ایمنا، مهدی بابایی امروز_ چهارشنبه دوم آذرماه_ در سی‌وسومین جلسه کمیته ایمنی تحت عنوان شهر ایمن، به منظور بررسی ساختمان‌های ناایمن منطقه ۲۱ با حضور در ستاد مدیریت بحران این منطقه، اظهار کرد: تعداد ساختمان‌های شهرداری این منطقه ۵۱ ساختمان است و از تمام این ساختمان‌ها بازدید شده است که بعضی ساختمان‌ها سیستم اطفای حریق ندارند و مشکلات ایمنی دارند که شهرداری موظف به رفع آنها شده است.

وی با اشاره به ساختمان‌های درمانی واقع در منطقه ۱۹، ادامه داد: این منطقه، ۱۹ مرکز درمانی دارد که در بحث ساختمان‌های درمانی نگرانی جدی وجود ندارد، در بحث مدارس نیز ۳۳ مدرسه شناسایی و بازدید شده است، بسیاری از مدارس شهر تهران فرسوده است و اخطارهای آتش‌نشانی به آنها ارائه شده است که ضرورت دارد وزارت آموزش‌وپرورش نسبت به این موضوع اهتمام جدی داشته باشد.

عضو شورای اسلامی تهران با بیان اینکه در این منطقه موضوع حوادث به دلیل سقوط درختان زیاد است، گفت: در این خصوص طرحی نیز در کمیسیون سلامت و محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی در دست بررسی است که درختان خشک در سطح شهر تهران تعیین تکلیف می‌شوند و مشکل رفع خواهد شد.

وی افزود: مدیریت شهری باید از حوادث دلخراش گذشته درس عبرت بگیرد و تلاش کند که حوادث در تهران به صفر برسد.

بابایی با بیان اینکه عوارض ایمنی برای آتش‌نشانی هزینه می‌شود، تصریح کرد: تا کنون صددرصد اعتبار این سازمان تخصیص یافته است. ایمنی یکی از ارکان مهم توسعه پایدار است که اگر دغدغه ایمنی نداشته باشیم، پیشرفت معضلاتی ایجاد می‌کند.

وی گفت: در کنار آموزش به شهروندان، نیاز به آموزش مدیران در حوزه ایمنی نیز مشاهده می‌شود که چگونه با ناایمن ها مواجهه داشته باشند، این توقع از سازمان مدیریت بحران وجود دارد که مدیران مناطق و ناحیه‌ها، از تعاملات با سایر نهادها از جمله قوه قضائیه در حوزه ایمنی مطلع باشند.

عضو شورای اسلامی تهران با بیان اینکه ساختمان‌های ناایمن شهر تهران از ۱۲۹ ساختمان به ۱۱۹ ساختمان رسیده است و بنا داریم با برگزاری منطقه‌ای جلسات کمیته مدیریتی بحران، در ایمن‌سازی ساختمان‌ها سرعت ایجاد کنیم، افزود: منطقه ۲۱ رتبه هفدهم را از نظر رفع خطر دارد، روند ایمن‌سازی این منطقه به کندی پیش می‌رود که شهردار منطقه باید در این خصوص تدبیری بیندیشد.

وی با اشاره به اینکه در منطقه ۲۱ تهران، شش ساختمان ناایمن و بحرانی، ۲۷۷ ساختمان پرخطر و ۵۵۴ ساختمان میان خطر وجود دارد، گفت: بیشتر ساختمان‌های بحرانی این منطقه مربوط به سازمان‌ها و نهادها است.

وی تصریح کرد: هلدینگ خودکفایی آزادگان، شرکت صنایع نساجی هلال ایران، سازمان اموال تملیکی، انبارهای حدادی، کارخانه ارج ساختمان‌های بحرانی هستند که به زودی ایمن‌سازی انجام و اخبار خوبی به شهروندان می‌رسد.

بابایی خاطرنشان کرد: هدف کمیته ایمنی تعطیلی کسب و کار شهروندان نیست بلکه افزایش ایمنی و به صفر رساندن حوادث است که باید با همکاری آتش نشانی و شهرداری‌های مناطق انجام شود.

وی بیان اینکه بسیاری از ساختمان‌های ناایمن این منطقه به کارشناسان آتش نشانی اجازه ورود و بررسی وضعیت را نمی‌دهند، گفت: از نهادهای مختلف درخواست می‌کنم تا جهت افزایش ایمنی و کاهش بحران در شهر تهران، با کارشناسان آتش‌نشانی همکاری کنند.

کد خبر 621608

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.