تقویت روابط کشورهای مستقل از راهکارهای موثر در برون‌رفت از تحریم‌ها است

رئیس‌جمهور با بیان اینکه روابط ایران و بلاروس همواره دوستانه بوده است، گفت: توسعه و تقویت ارتباط کشورهایی که به دلیل تلاش برای حفظ استقلال خود تحت تحریم‌های ظالمانه قرار گرفته‌اند، از راهکارهای موثر خنثی کردن و برون‌رفت از تحریم‌ها است.

به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی صبح امروز _چهارشنبه دوم آذرماه_ در دیدار رومن گلاوچنکو، نخست‌وزیر بلاروس با بیان اینکه روابط دو کشور همواره دوستانه بوده و در ملاقات‌های اخیر سران دو کشور بر گسترش همکاری‌های فی‌مابین تاکید شده است، اظهار کرد: توسعه و تقویت ارتباط کشورهایی که به دلیل تلاش برای حفظ استقلال خود تحت تحریم‌های ظالمانه قرار گرفته‌اند، از راهکارهای مؤثر خنثی کردن و برون‌رفت از تحریم‌ها است.

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه و بی‌سابقه پیشرفت‌های چشمگیری در همه عرصه‌ها از جمله در زمینه اقتصادی داشته است، افزود: امروز ایران و بلاروس ظرفیت‌های متنوع و چشمگیری برای توسعه تعاملات با یکدیگر دارند.

آیت‌الله رئیسی تاکید کرد: اراده جدی سران دو کشور برای ارتقای سطح روابط فی‌مابین می‌تواند موانع احتمالی بر سر راه گسترش تعاملات را برطرف کند.

رومن گلاوچنکو، نخست‌وزیر بلاروس نیز در این دیدار با بیان اینکه رویکرد جمهوری اسلامی ایران برای تقویت تعاملات منطقه‌ای، چشم‌انداز جدیدی پیش‌روی ارتقای سطح روابط دو کشور ایجاد کرده است، اظهار کرد: سفر من به ایران پیرو تأکیدات رئیس‌جمهور بلاروس برای تسریع در اجرای توافقات صورت گرفته در دو دیدار ایشان با رئیس‌جمهور ایران انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه روابط دو کشور همواره دوستانه بوده است و تهران و مینسک در عرصه بین‌المللی نیز همکاری‌های سازنده‌ای داشته‌اند، افزود: امروز هماهنگی سیاسی میان دو کشور در بالاترین سطح بوده و زمان گسترش روابط اقتصادی فرارسیده است.

گلاوچنکو همچنین با اشاره به رشد سه برابری تجارت میان دو کشور در یک‌سال گذشته گفت: به دستور رئیس‌جمهور بلاروس سابقه روابط دو کشور را به دقت بررسی می‌کنیم و نقشه راه گسترش همکاری‌ها و سرفصل‌های ارتقای سطح روابط فی‌مابین را به شکل دقیق تعیین کرده‌ایم تا بتوانیم با سرعت آن‌ها را اجرایی و عملیاتی کنیم.

کد خبر 621524

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.