به گزارش ایمنا، همايش ملي جهاد اقتصادي با تأكيد بر توليد ملي و حمايت از كار و سرمايه ايران با پذيرش ۱۰۰ مقاله از ۲۳۰ مقاله ارائه شده به دبير خانه همايش در محل سالن همايش هاي پيامبر اعظم(ص) دانشگاه اصفهان برگزار شد.
گفتني است در اين همايش دكتر محسن رضايي دبير مجمع مصلحت نظام كه به دعوت دانشگاه اصفهان در اين همايش حضور داشت، ضمن بررسي مدل انقلاب اقتصادي اظهار داشت: جهاد اقتصادي يك رويكرد و نگاه به توسعه و پيشرفت در ايران است .
چرايي و چگونگي انقلاب اقتصادي، مهم ترين سوال پيش روي هر ايراني است. انقلاب اقتصادي از طريق جهاد اقتصادي صورت مي پذيرد. پس ما در يك مجموعه اي قرار داريم كه مي خواهيم اهداف بلندي به دست آوريم كه مارا به طرف جلو سوق دهد.
اهداف بلند نيرويي است محرك و پيش برنده كه در سند چشم انداز اين اهداف تعيين شده است و هدف نهايي صعود به قله ي آخر، يعني ايران ۱۴۰۴ است. وي در ادامه افزود: عقب ماندگي يك نيروي ترمز كننده است كه از گذشته در تعقيب ماست و رويارويي غرب نيز كه به صورت تحريم ها و در شكل چالش هاي سازمان تجارت جهاني درآمده است از ديگر مشكلات جامعه است همچنين رقابت در بازارهاي بين المللي از ديگر موانع مي باشد.
دكتر رضايي در ادامه جهاد اقتصادي را مبارزه با عقب ماندگي و تحريم هاي اقتصادي از يك طرف و تلاش بزرگ براي صعود به ارتفاعات بلند و مبارزه با رقباي جدي منطقه اي و جهاني از سوي ديگر دانست .
وي ،سازندگي،جامعه مدني و طرح عدالت را از راه هاي طي شده در نظام دانست و در پاسخ به سوال چرا راه هاي طي شده با شكست مواجه شده است گفت: زيرا هيچ كدام از آن راه ها نتوانسته اند انرژي ملت ايران را در اقتصاد و فرهنگ آزاد كنند .
دبير مجمع مصلحت نظام در ادامه رفتار شناسي ملت ايران را مورد بررسي قرار داد و به ذكر موارد زير پرداخت: مرحله بيداري و آگاهي جمعي و جنبش،مرحله اصلاحات چه غربي و چه اسلامي با افراط و تفريط هاي آن،مرحله انقلاب و دگرگوني اساسي،اصلاحات با روش هاي كلاسيكي و انقلاب با روش هاي جهادي صورت گرفته است.
در اقتصاد ملت ايران دوران بيداري و اصلاحات به پايان رسيده است و بايد وارد عصر انقلاب اقتصادي با روش جهاد اقتصادي شد.وي در ادامه افزود: مشكل اصلي كشور ما نبودن مديران و حاكمان نيست بلكه مديريت است.
مديريتي كه بتواند ملت ايران را در توسعه و تعالي رهنما باشد، يعني نيروهاي مختلف و متفاوت را به يك حركت جمعي تبديل كند.
وي در پايان خواستار افزايش ظرفيت دانشگاه در توليد ملي شد و دانشگاه را سرمايه علمي دانست كه راهگشاي زندگي مردم است.
وي در پايان خواستار افزايش ظرفيت دانشگاه در توليد ملي شد و دانشگاه را سرمايه علمي دانست كه راهگشاي زندگي مردم است.
گفتني است اين همايش يك روزه در تاريخ ۱۹ ارديبهشت ماه ،با اجراي شش پنل و ارائه مقالات به كار خود خاتمه داد .
در مراسم اختتامیه این هایش از ارائه دهندگان مقالات تقدیر به عمل آمد.
در مراسم اختتامیه این هایش از ارائه دهندگان مقالات تقدیر به عمل آمد.
نظر شما