به گزارش خبرنگار ایمنا، انسیه ابوبصیر امروز _سهشنبه یکم آذرماه_ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بررسی معضلات اجتماعی مهمترین وظیفه کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر زنجان است، اظهار کرد: ارائه راهکارهایی برای معضلات اجتماعی و سیاستهای فرهنگی شهرداری توسط شورای اسلامی شهر ارائه میشود و بازوهای کمکی (ادارات و سازمانها) این کمیسیون را یاری میکنند.
وی با اشاره به اینکه تعامل با بعضی سازمانها در راستای اجرا و نظارت بر مراکز فرهنگی و اجتماعی در حوزه فعالیت کمیسیون فرهنگی است، افزود: در یک سال و نیم فعالیت شورای ششم رویکرد ما در حوزه فرهنگی بر این مبنا بود که نگاه کلی، فراگیر و عمومی نمیتواند نگاه مناسبی در حوزه مدیریت شهری باشد، اما تقسیم شهر به محله محور میتواند راهگشا باشد.
رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر زنجان با بیان اینکه در حوزه ورزشی نیز احصای مشکلات در محلات و ارائه راهکارها از رویکردهای این کمیسیون است، گفت: بیش از ۴۰ جلسه در مساجد و محافل فرهنگی برگزار شد تا از نزدیک در جریان مسائل شهری در حوزه فرهنگی قرار بگیریم.
وی با تاکید بر لزوم توسعه سرانه ورزشی و فرهنگی زنجان، ادامه داد: افزایش فضاهای گردشگری فرهنگسراها و باشگاهها را نسبت به سالهای گذشته افزایش خواهیم داد.
ابوبصیر بودجه فرهنگی سال گذشته را ۹ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: تاکنون هفت میلیارد تومان از این مبلغ هزینه شده است و دو متمم برای ادامه برنامهها به مبالغ دو و چهار میلیارد تومان نیز درخواست کردهایم.
وی با اشاره به مشارکت شهروندان در اجرای طرحها و برنامههای فرهنگی، گفت: این اقدام به عنوان رویکرد مهم تلقی میشود و با حضور بین شهروندان جهت ارائه پیشنهاد و با همافزایی ادارات و سازمانهای فرهنگی و اجتماعی شاهد پویایی اجتماعی خواهیم بود.
حمایت شورای ششم از تدوین و اجرای برنامههای فرهنگی
رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر زنجان از انعقاد تفاهمنامه با امور کتابخانهها، تبلیغات اسلامی، آموزش و پرورش، صداوسیما و سمنها خبر داد و تصریح کرد: کمیته نامگذاری شورای اسلامی شهر در ریل واقعی خود حرکت نکرده است و در معرفی شناسنامه زنجان و هویت شهری اقدام نشده است.
وی با بیان اینکه زیرساختهای اجتماعی از جمله احداث سینما، سالنهای ورزشی و فرهنگسرا در بودجه سال آینده پیشبینی خواهد شد، ادامه داد: بانوان آسیبپذیر در این حوزه نیازمند حمایت هستند، بنابراین کار آفرینی و اشتغالزایی آنها را در دستور کار داریم.
ابوبصیر از مساجد به عنوان قرارگاه فعالیتهای فرهنگی یاد کرد و گفت: با رویکرد نوین به جای ارائه بستههای معیشتی کارگاههایی برای اشتغال بانوان در مساجد در نظر خواهیم گرفت. تا زمانی که مشکلات معیشتی شهروندان رفع نشود، نمیتوانیم از فرهنگ سخن بگوییم.
وی با بیان اینکه حمایت شهرداری از ورزش همگانی از رویکردهای اساسی شهرداری است، اظهار کرد: ورزش قهرمانی از دل ورزش همگانی به وجود میآید.
رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر زنجان با انتقاد از تخصیص نیافتن سه درصد بودجه شهرداری طبق ماده ۶۸ به بخش فرهنگی، گفت: با تخصیص سه درصد میتوانیم جوابگوی بخشی از نیازهای فرهنگی شهروندان باشیم.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار ایمنا، در خصوص چگونگی حمایت شورای ششم از تدوین و اجرای برنامههای فرهنگی، اظهار کرد: از برگزاری هر برنامهای که شهروندان را مطابق با شاخصهای اسلامی شاد کند، استقبال میکنیم و گلایه برخی اعضای شورای اسلامی شهر در گذشته، تنها به دلیل مصوب نشدن اجرای کنسرت در جلسه شورا بود.
ابوبصیر در خصوص رضایت شورای اسلامی شهر زنجان از عملکرد شهردار این شهر، ادامه داد: شهردار زنجان با ۹ رأی اعضا انتخاب شد و برنامههای شهردار تاکنون مورد رضایت شورای اسلامی شهر و شهروندان بوده است و معاونان وی نیز در حوزههای مختلف برای جلب رضایت شهروندان تلاش میکنند.
نظر شما