با مشارکت ۱۵۰ هنرمند رویداد ملی «برای ایران» در اصفهان پایان یافت

کارگاه ملی طراحی، اکران شهری و پوستر با دستمایه گرافیک و کارتون «برای ایران» امروز (شنبه) در سالن سعدی حوزه هنری استان اصفهان به پایان رسید.

به گزارش خبرنگار ایمنا، جشنواره ملی «برای ایران» که از روز چهارشنبه _هجدهم آبان‌ماه ۱۴۰۱_ با حضور بیش از ۱۵۰ هنرمند گرافیست آغاز به کار کرده بود، امروز _شنبه بیست‌ویکم آبان‌ماه_ به کار خود پایان داد.

در مراسم اختتامیه که با حضور تمام هنرمندان حاضر در این کارگاه و اساتید هنرمند و همچنین مسئولان حوزه هنری کشور و حوزه هنری اصفهان برگزار شد، مجتبی مجلسی اظهار کرد: تعداد بالای طراحان گرافیست که به ایران و انقلاب ادای دین می‌کنند، جای بسی افتخار دارد.

وی افزود: یکی از بهترین اتفاقاتی که می‌تواند در زمینه هنری بیفتد این است که هنرمندان از نسل‌های مختلف در کنار یکدیگر به تولید اثر بپردازند.

مدیر هنرهای تجسمی حوزه هنری استان اصفهان با اشاره به برگزاری این رویداد در حوزه هنری استان اصفهان و گردهمایی گروه‌های مختلف هنری از شهرهای مختلف ایران افزود: وظیفه هنرمندان این است که با اتحاد با یکدیگر با دشمنی که برای نابودی ایران تلاش می‌کند، مقابله کنند.

وی ادامه داد: آثار برگزیده در این دوره در اکران‌های شهری استفاده خواهد شد و همچنین این آثار در نمایشگاهی مجزا نیز به نمایش درخواهد آمد.

به گزارش ایمنا، کارگاه سه‌روزه «برای ایران» با حضور هنرمندان گرافیست، تصویرساز و کارتونیست از استان‌های اصفهان، تهران، خراسان رضوی، قم، البرز، خوزستان، فارس، اردبیل، قزوین، تبریز، کرمان، چهارمحال‌وبختیاری و هرمزگان برگزار شد.

در این رویداد گروه‌های مختلف هنری مانند گروه هنری طلوع از تبریز، گروه هنری ترنج از یزد، مجمع طراحان بیت از شیراز، خانه طراحان سیستان‌وبلوچستان، مجمع پاک نگار از خوزستان و مجمع طراحان آفتاب از هرمزگان حضور داشتند. در این رویداد ملی هنرمندان دهه ۸۰ و نسل‌های قبل در کنار یکدیگر به طراحی پوستر و تصویرسازی با محورهای موضوعی (ایران در آستانه فردا، آشوب، علیه پیشرفت، دیکتاتورهای خیابانی، زن، بردگی، غرب‌گرایی، چادرهای افراشته) پرداختند.

یکی از نقاط قوت این کارگاه حضور و راهنمایی اساتید بنام کشوری مانند مسعود نجابتی، سیدمسعود شجاعی‌طباطبایی و محمدرضا دوست‌محمدی به‌عنوان استاد راهنما بود، همچنین حضور ۱۰ تن از اساتید گرافیک اصفهان و شهرهای دیگر مانند محمدجواد میری، سیدرضا میری، علی حیاتی، صابر شیخ‌رضایی، مجتبی مجلسی، حمیدرضا کشاورزی، حامد مغروری و سایر اساتید برای طراحان جوان انگیزه‌بخش بود.

یکی از نکات قابل توجه این کارگاه نیز حضور بانوان گرافیست به‌عنوان استاد، مربی و شرکت‌کننده در این رویداد ملی بود.

بررسی مسائل روز به‌ویژه اهمیت گرافیک در بیان درست این مطالب، روحیه‌بخشی و ایجاد انگیزه و امید برای مردم از اهداف اصلی این کارگاه سه‌روزه بود که توانست با تولید آثار گرافیکی و تصویرسازی به این مهم دست یابد.

در این مراسم از رضا غریبی، هنرمند گرافیست، برای تلاش مستمر و صبورانه در دبیرخانه نهضت مردمی پوستر انقلاب تقدیر به عمل آمد و عکس گروهی شرکت‌کنندگان در این رویداد توسط سیدمحمد شجاعی‌طباطبایی و مسعود نجابتی رونمایی شد.

کد خبر 618707

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.