هر سال چند بار همه‌پرسی برگزار می‌شود

رئیس دیوان عدالت اداری با بیان هر سال چندین بار همه پرسی در کشور برگزار می‌شود، گفت: حضور مردم در مناسبت‌های سیاسی مانند راه‌پیمایی و برگزاری انتخابات نیز نوعی همه‌پرسی است.

به گزارش ایمنا و به نقل از قوه قضائیه، حجت الاسلام و المسلمین حکمتعلی مظفری امروز _سه شنبه هفدهم آبان‌ماه_ در نطق پیش از دستور جلسه هیئت عمومی دیوان عدالت اداری به رخ دادن اتفاقات تلخ و ناگواری در ماه‌های اخیر در کشور اشاره و اظهار کرد: این اتفاقات موجب شد که ملت شریف ایران روز به روز شناخت عمیقی نسبت به دشمنان دیرینه خود پیدا کنند.

وی نظام اسلامی را پرتو نوری دانست که هر روز پر فروغ تر می‌شود و با تاکید بر اینکه این امر موجب عصبانیت بیشتر دشمن می‌شود، افزود: پیروزی انقلاب اسلامی و سرنگونی رژیم پهلوی در حقیقت، پایان یک مرحله ظلمانی و آغاز یک مرحله نورانی برای اسلام و بشریت بود، مردم در سال ۱۳۵۷ به رهبری حضرت امام (ره) توانستند به نظام آرمانی خود دست پیدا کنند.

رئیس دیوان عدالت اداری، استقلال، بازگشت به هویت اسلامی و تصمیم گیری براساس رأی ملت را از دستاوردهای نظام آرمانی مردم دانست و تصریح کرد: در مواجهه با حرکت انقلاب اسلامی دشمن در ۴ دهه گذشته همه روش‌های لازم مانند «جنگ تحمیلی ۸ ساله، شورش‌های اوایل انقلاب و حمایت از گروهک‌های منافقین» را به کار گرفت تا این نظام را از پای درآورد اما صبر و مقاومت ملت، به شکست دشمنان منجر شد.

وی ادامه داد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با وجود تمام مخالفت‌هایی که صورت گرفت حضرت امام (ره) به صورت فوری دستور برگزاری همه پرسی را دادند؛ اکنون بیش از ۴ دهه از ۱۲ فروردین ۱۳۵۸ می‌گذرد، روزی که ۱۸ میلیون ایرانی با رأی خود نظام جمهوری اسلامی ایران را جایگزین رژیم پهلوی کردند و با ۹۸ و ۲ دهم درصد آرا به حذف سلطنت و برقراری نظامی اسلامی «بله» گفتند.

حجت الاسلام و المسلمین مظفری تصمیم حضرت امام (ره) برای برگزاری همه پرسی را در دنیا بی نظیر دانست و یادآور شد: طبق گفته صاحب نظران و مورخان، هیچ کشوری تا به حال اصل نظام خود را به همه پرسی نگذاشته است اما این اتفاق با تدبیر حضرت امام (ره) در ۴ دهه قبل در کشور اتفاق افتاد.

او با تاکید بر اینکه همه پرسی فقط رأی کاغذی مردم نیست، گفت: در این ۴۳ سال هر ساله چندین بار همه پرسی در کشور برگزار می‌شود و حضور مردم در مناسبت‌های سیاسی مانند راه‌پیمایی ۲۲ بهمن و برگزاری انتخابات نیز نوعی همه پرسی است که مردم همیشه حضور پر رنگ داشته‌اند.

رئیس دیوان عدالت اداری با اشاره به نامهربانی هایی که به انقلاب اسلامی در طی چهار دهه گذشته شده، اضافه کرد: به کدامین گناه نابخشودنی انقلاب اسلامی مستحق نامهربانی از درون و دشمنی و کینه‌توزی از بیرون شده است؛ مگر غیر از این بود که هر جا صدای مظلومی را شنید تظلم‌خواهی کرد، مساله «فلسطین، سوریه، عراق و مبارزه با گروهک‌های تروریستی» بیانگر این است که این انقلاب سال‌ها با ظلم و ستم مبارزه کرده است.

وی تاکید کرد: کشوری که به بهانه داشتن سلاح هسته‌ای سال‌های متمادی ما را تحت تحریم‌های شدید قرار داده و مدعی حقوق بشر است، خودش متهم به نسل کشی است و با استفاده از سلاح هسته‌ای فاجعه انسانی بمباران اتمی هیروشیما را در کارنامه خود دارد و مدعیان دیگر حقوق بشر مثل انگلستان و آل سعود هنوز به صورت پادشاهی اداره می‌شوند و جرأت برگزاری همه پرسی در کشور خود را ندارند.

مظفری با اشاره به حضور پرشور و بی نظیر مردم در راهپیمایی ۱۳ آبان، افزود: امسال استکبار جهانی با تمام وجود و ابزار به مبارزه انقلاب اسلامی آمده است و حضور در این راهپیمایی دشمنان را ناکام گذاشت و مردم حماسه دیگری خلق کردند و این نوعی همه پرسی و تأیید نظام است.

رئیس دیوان عدالت اداری خاطرنشان کرد: جامعه قضائی کشور و مجموعه دیوان عدالت اداری با قوت در کنار مردم و آرمان‌های الهی انقلاب اسلامی تا زمانی که رهبر معظم انقلاب پرچم ولایت را به دست امام زمان (عج) رساند، ایستاده است.

کد خبر 618017

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.