نقش اشتغال در کاهش آسیب‌های اجتماعی/ پیگیر اجرای طرح کمربندی شهر هستیم

فرماندار خوانسار با بیان اینکه یکی از راه‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی اشتغال است، گفت: اعضای کارگروه اشتغال با حساسیت بیشتری به دنبال جذب اعتبارات باشند تا زمینه برای اشتغال بیشتر در شهرستان فراهم شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، عباسعلی علی‌خاصی امروز _پنجشنبه پنجم آبان‌ماه_ در جلسه شورای اداری شهرستان خوانسار، اظهار کرد: هویت اصلی شهر را نباید فراموش کرد و لازم است در نامگذاری پروژه‌های عمرانی از نام علما و مشاهیر شهر استفاده شود.

وی با بیان اینکه آسیب‌های اجتماعی پازلی است که باید همه جوانب آن دیده شود، افزود: پروژه بزرگ شرکت طبیعت سبز از سوی سرمایه‌گذار بخش خصوصی در شهرک صنعتی شهرستان با هدف اشتغال زنان بی‌سرپرست در دست احداث است.

فرماندار خوانسار با بیان اینکه لازم است در راستای روشنگری جوانان جهاد تبیین شود، خاطرنشان کرد: یکی از راه‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی اشتغال است، اعضای کارگروه اشتغال با حساسیت بیشتری به دنبال جذب اعتبارات باشند تا زمینه برای اشتغال بیشتر در شهرستان فراهم شود.

علی‌خاصی با تأکید بر همکاری ادارات شهرستان در نصب پایش تصویری در سطح شهر، گفت: هرگونه حفاری در هر نقطه از شهرستان بدون هماهنگی و دریافت مجوز تخلف و پیگرد قانونی دارد.

وی با تأکید بر اطلاع‌رسانی ادارات در ارائه خدمات و عملکردها، تصریح کرد: رعایت نظم و انضباط اداری، حضور به موقع در جلسات و اطلاع دادن هنگام رفتن به مرخصی از نکاتی است که مسئولان ادارات شهرستان باید رعایت کنند.

فرماندار خوانسار با بیان اینکه اولویت اصلی شهرستان اجرایی شدن عملیات کمربندی است، گفت: در راستای اجرایی شدن این پروژه پیگیری‌ها تا حصول نتیجه و اتمام عملیات ادامه خواهد داشت.

نگرانی دشمنان اسلام از پیشرفت جریان مقاومت است

در ادامه حجت‌الاسلام رسول خواجه کریمی، امام جمعه خوانسار اظهار کرد: مأموریت پیامبران برقراری عدالت و توزیع متوازن خدمات در جامعه و نجات انسان‌ها از جهل و نادانی بوده است و در اجرای این رسالت مهم همواره مورد هجمه دشمنان قرار داشتند.

وی افزود: دشمنان اسلام در طول تاریخ اسلام همجه‌ها و تحریم‌های زیادی بر سر راه پیامبران قرار می‌دادند تا دست از رسالت الهی بردارند، اما ائمه اطهار و پیامبران هرگز تسلیم نشدند و به رسالت خویش ادامه دادند.

امام‌جمعه خوانسار با بیان اینکه ولایت فقیه کلید قبولی طاعات و عبادات است، گفت: نگرانی دشمنان اسلام از پیشرفت جریان مقاومت است.

خواجه‌کریمی با بیان اینکه رسانه‌های بیگانه در حال پمپاژ اخبار دروغ علیه نظام هستند که تنها درک صحیح لازم است، تاکید کرد: برخی‌ها دروغ رسانه‌های بیگانه را دنبال می‌کنند که نشان دهنده جهل و نادانی آنان است.

وی با بیان اینکه پیشرفت و توسعه شهرستان خوانسار در طول ۴۲ ساله انقلاب قابل مقایسه با کل دوران قاجار و پهلوی نیست، ادامه داد: جهاد تبیین معرفت می‌خواهد؛ دشمنان به دنبال تیره و تار کردن رابطه مردم با انقلاب هستند.

امام‌جمعه خوانسار اضافه کرد: جنگ ادراکی چند جانبه تاکتیک دشمن است؛ دشمن از طریق تحریم اقتصادی به دنبال ایجاد شورش و آشوب علیه نظام است؛ بنابراین جهاد تبیین و شناخت و ادراک مهم است؛ کومله‌های منحرف به دنبال برهنگی و بی‌خاصیت شدن زنان ایرانی هستند.

سال تحصیلی جدید با کمبود ۹۷ معلم مواجه بودیم

ناصر عصاری، مدیر آموزش و پرورش خوانسار نیز با بیان اینکه عملیات ساخت مدرسه حقی به دلیل عمل نکردن دولت به تعهداتش ۱۰ سال نیمه‌تمام مانده بود، گفت: این طرح با تزریق سه میلیارد تومان اعتبار، تاکنون ۹۰ درصد پیشرفت داشته و در حال تکمیل و بهره‌برداری است.

وی از پیشرفت ۷۰ درصدی دو خوابگاه دانش‌آموزی شهرستان خبر داد و افزود: در شهرستان خوانسار چهار هزار و ۳۲۰ دانش‌آموز در ۴۷ مدرسه مشغول به تحصیل هستند.

مدیر آموزش و پرورش خوانسار تاکید کرد: سال تحصیلی جدید با کمبود ۹۷ معلم مواجه بودیم که این کمبود با به‌کارگیری نیروی‌های حق‌التدریس، ماده ۲۸ و دانشگاه فرهنگیان برطرف شد.

عصاری اضافه کرد: آموزش و پرورش خوانسار از لحاظ رتبه‌بندی امتحانات نهایی، سال ۱۳۹۹ رتبه ۱۹، سال ۱۴۰۰ رتبه ۹ و سال ۱۴۰۱ رتبه دوم استان را کسب کرده است.

انتظار داریم مسئولان پاسخگوی مردم باشند

سیدمسعود خاتمی، نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه انتظار داریم مسئولان پاسخگوی مردم باشند تا رضایتمندی حاصل شود، تاکید کرد: فرماندار طی بازدیدهای سرزده از ادارات، وضعیت پاسخگویی مسئولان را بررسی کند.

وی با بیان اینکه در وضعیت دشوار اقتصادی قرار داریم و مسئولین کلان کشور در حال رفع مشکلات هستند، گفت: سرمایه‌گذاران با وجود تحریم اقتصادی اقدام به سرمایه‌گذاری می‌کنند و نباید با بروکراسی اداری مانع ایجاد تولید و اشتغال شویم.

کد خبر 615183

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.