به گزارش خبرنگار ایمنا، ابوالفضل قربانی در همایش «تجربه شهر» که در کتابخانه مرکزی شهرداری اصفهان برگزار شد، با بیان اینکه یکی از اهداف برگزاری چنین جلساتی، قدردانی از زحمات گذشتگان است، اظهار کرد: شهر به عنوان یک موجود زنده، دارای پیچیدگیهای خاصی است، لذا این پیچیدگی با جمعیت بالغ بر دو میلیون نفر، برنامهریزی مدونی را برای اداره خود میطلبد.
وی با بیان اینکه شهر به هر نحو ممکن در دورههای مختلف اداره شده، اما اینکه امروز شهر با چه برنامهای و به چه نحوی اداره شود، حائز اهمیت است، ادامه داد: اگر بخواهیم شهر را به خوبی اداره کنیم، ضمن داشتن یک برنامه باید به ویژگیها و مؤلفههای آن نیز توجه کنیم، گاهی اوقات دچار عارضهای در اداره این شهر میشویم به این نحو که «میدانیم که چه نمیخواهیم، اما نمیدانیم چه میخواهیم».
نایب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با تاکید بر اینکه امروز در اصفهان میراثدار زیباییهای شگفتآوری همچون مسجد شیخ لطفالله هستیم و به طور قطع با یک برنامهریزی و طرح منسجمی این شگفتیها شکل گرفته است، خاطرنشان کرد: علیرغم وجود شگفتیهایی مانند گنبد شیخ لطفالله که چشم هر فردی را به اعجاز خود خیره میکند، در مقطعی بهترین زمین در بهترین نقطه شهر به سازهای تبدیل شده است که همچنان رونق نداشته و شهروندان با نگاه به آن غصهدار میشوند.
وی تصریح کرد: امروز ارگ جهان نما همچون زندان اسکندر است، اگرچه معماری مطرح، سازهای خوب برای آن طراحی کرده، اما برنامهریزی مدونی برای ساخت آن وجود نداشته و امروز دچار این سرنوشت تلخ شده است.
قربانی تاکید کرد: لازم است با برنامهریزی بهتر، علمی و نگاه واقعبینانه، شهر را برای آیندگان زیبا بسازیم، از این جهت برنامهریزی در اداره مدیریت شهرها اهمیت بسزایی دارد.
نظر شما