امیر الهیان در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به فعالیت روزبازارها زیر نظر سازمان ساماندهی مشاغل و فراوردههای کشاورزی شهرداری سیرجان، اظهار کرد: براساس بند ۱۸ ماده ۵۵ شهرداریها و لایحه مصوب پنجم دیماه ۱۳۵۸، شهرداری موظف به فراهم کردن زیرساختهای لازم برای ایجاد میدان به منظور ارائه فراوردههای کشاورزی (میوهوترهبار) به صورت بیواسطه است و شهرداری سیرجان در جلسه ستاد تنظیم بازار شهرستان موظف به راهاندازی هفته بازارها شد.
وی افزود: تاکنون بیش از صد میلیون تومان برای راهاندازی هفتهبازارها در سیرجان هزینه و برای ۸۵ غرفه مسقف و ۴۰ غرفه بدون سقف، کارت فعالیت در هفتهبازارها صادر شده است و طبق نظر شورای اسلامی شهر و شهردار تا زمان ثبات کار غرفهداران، هزینهای از آنها دریافت نمیشود.
مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل و فراوردههای کشاورزی شهرداری سیرجان، خاطرنشان کرد: این هفته بازارها ترکیبی از مجموعه اصناف مختلف است و نظارت بر قیمتها با همکاری تعزیرات، اداره صمت و اتاق اصناف انجام و در صورت استقبال شهروندان و ارائه خدمات به بهترین نحو توسط غرفهداران، میدان شماره دو و سه نیز در مناطق دیگر شهر تا پایان سال راهاندازی میشود.
الهیان تصریح کرد: هفتهبازارهای سیرجان غرفههایی متحدالشکل و مسقف در مکانی محصور با امکانات بهداشتی مطلوب دارد و با جمعهبازارهای سالهای قبل متفاوت و معضلاتی همچون سرویس بهداشتی، نورپردازی، ترافیک، پارکینگ، نظم و امنیت برطرف شده است.
وی گفت: پس از یک دوره تعطیلی طولانیمدت جمعهبازار سیرجان به دلیل شیوع کرونا، مجوز راهاندازی مجدد آن از سوی کمیته هفتهبازارهای شهرستان و شورای تنظیم بازار و ترافیک صادر شده است و این بازار هر هفته روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه در بلوار قائم (محل دائمی نمایشگاهها) برپا میشود.
نظر شما