شعبان جعفری در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: در سالهای گذشته هر اداره و ارگان دولتی سعی میکرد نابینایان و کمبینایان را به تناسب توانمندیشان جذب کند، اما در سالهای اخیر این موضوع کمرنگ شده است و از ظرفیت این افراد در ادارات استفاده نمیشود.
وی افزود: نابینایان و کمبینایان افراد با دانش و توانمندی هستند، بنابراین از شهردار انزلی انتظار داریم از این افراد به تناسب توانمندیشان در شهرداری استفاده کند.
رئیس شورای اسلامی شهر انزلی خاطرنشان کرد: در سالهای اخیر، بسیاری از پیادهروها با موزائیک زرد رنگ فرش و خط عابر پیاده نابینایان و رمپ دسترسی مقابل مراکز مهم و پارکها برای تسهیل تردد جانبازان و معلولان توسط شهرداری و با نظارت بهزیستی مناسبسازی شده است.
وی تصریح کرد: در سه سال اخیر در تلاش بودیم تا دو دستگاه اتوبوس جدید شهری مجهز به بالابر ویژه جانبازان و معلولان خریداری کنیم، اما با افزایش بیش از حد قیمت اتوبوس و کمبود منبع مالی شهرداری، این اقدام میسر نشد.
جعفری با بیان اینکه جامعه نباید به جانبازان، معلولان و نابینایان نگاه ترحمآمیز داشته باشد، تاکید کرد: معابر عمومی و مراکز مهم شهرها باید به نحوی برای جانبازان، معلولان و نابینایان مناسبسازی شود که این قشر از جامعه بتوانند به راحتی و بدون نیاز به ترحم و کمک دیگران در شهر تردد کنند.
به گزارش ایمنا، بندرانزلی با ۱۴۰ هزار نفر جمعیت در ۴۰ کیلومتری غرب مرکز گیلان واقع شده است.
نظر شما