به گزارش ایمنا و به نقل از روابط عمومی مؤسسه بوستان کتاب، مؤلف کتاب «اسلام ما» در اثر پیش رو با قلم روان چندین واژه از واژههای فرهنگ اسلامی را با توجه به آیات قرآنی و فرمایشات رسول اکرم (ص) و مفاهیم مورد اتفاق همه مسلمانان، تبیین کردهاند که میتواند گوشهای از فرهنگ واقعی اسلام را برای پویندگان اسلام واقعی آشکار کند و با این روش، هدایت خداگونه، عزت و کرامت را برای جوامع انسانی و اسلامی به ارمغان آورد و به گواهی تاریخ هر آنجا که نور وحی به وسیله دانشمندان پاک نهاد ارائه گشته است، منطق و خرد آدمی باعث پیشرفت تمدن اسلامی در انحای مختلف آن گشته است.
این کتاب مشتمل بر موضوعاتی از قبیل اصول عقاید اسلام، فروع و احکام، نمونهای از مسائل اجتماعی و اخلاقی اسلام، برگی از تاریخ فداکاری و سرگذشت برخی مجاهدان بزرگ اسلام است.
این اثر در هشت فصل تألیف شده است؛ در فصل اول که با عنوان «آئین مهر و حکمت» نگارش یافته، ضمن بیان مطلبی با عنوان اسلام آئین برادری، به بیان صفات این آئین پرداخته و وظایف برادری تشریح شده است؛ در ادامه نیز مبحث مساوات و برابری مطرح و برتری از نظر اسلام مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.
نویسنده در فصل دوم با عنوان «آفریدگار و جهانیان»، به بیان مباحثی با عناوین زادگان و زایندگان، دانش نامتناهی، آموزگار بشر، قدرت و رحمت نامتنهاهی میپردازد.
«اصالت اسلام» عنوان سومین فصل از کتاب حاضر است که در این فصل به فهم قرآن و تخصص در مسائل اسلام اشاره شده است.
چهارمین فصل از کتاب مذکور که با عنوان «نظریه اسلام در مورد اصلاحات اجتماعی» نگارش یافته، ضمن بررسی تقیه و هم زیستی اسلامی، امر به معروف و نهی از منکر مورد تبیین قرار گرفته است.
فصل بعدی به «کار خوب و کار بد» اختصاص یافته و در این راستا به عید و میهمانی و ضیافت پرداخته شده است.
نویسنده در فصل ششم که با موضوع «آزادی در نظام دموکراسی و اسلام» تألیف شده، حقوق بشر، تعدد همسر، ازدواج موقت و آزادی بردگان بررسی شده است.
فصل هفتم این اثر با عنوان «فرنود و برهان» تبیین و هشتمین و آخرین فصل از کتاب حاضر با موضوع «عفو همگانی در تاریخ بشر» بوده که در این راستا به نخستین اعدام گروهی اشاره شده است.
نظر شما