به گزارش خبرنگار ایمنا، غلامحسین خانی امروز_ سه شنبه بیست و ششم مهرماه_ در اجلاس شورای اسلامی استان اصفهان اظهار کرد: بنیاد مسکن در اجرای طرح هادی در روستاها و شهرستانها، با دهیاریها و شوراهای اسلامی شهرستانها ارتباط نزدیکی دارد.
وی با بیان اینکه کمیسیون تصویب طرحهای هادی در بنیاد مسکن شکل میگیرد، ادامه داد: طبق مصوبه مجلس، بنیاد مسکن موظف است برای اجرای طرح هادی از مشاور کمک بگیرد. در این راستا مشاورههای بنیاد باید به اعضای شوراهای اسلامی شهرستانها، روستاها و بخشداریها مراجعه کنند تا با بررسی طرحهای هادی سنوات قبل، به جمع بندی نهایی برای تصویب برسیم.
مدیر کل بنیاد مسکن استان اصفهان تصریح کرد: به صورت مکرر از نظرات، پیشنهادت و راهکارهای اعضای شوراهای اسلامی شهرستانها و روستاها در جلسات فنی و تصویب طرحهای هادی بهره مند میشویم.
وی افزود: شوراهای اسلامی شهرستانها و دهیاریها امروزه جز مدیران ارشد روستاها محسوب میشوند و در تدوین طرحهای هادی، به عنوان بازوان مشورتی بنیاد مسکن محسوب میشوند.
خانی با بیان اینکه دامنه تعامل و ارتباط بنیاد مسکن با شوراهای اسلامی بسیار وسیع است، گفت: در حال حاضر ۹۳۵ روستا در سطح استان داریم که همگی دارای طرح هادی است، در این راستا بازنگری ۱۰ ساله طرح هادی بیش از ۶۷۰ روستای استان و بازنگری ۲۰ ساله بالغ بر ۳۷۰ روستای استان انجام شده است.
مدیر کل بنیاد مسکن استان اصفهان افزود: سال ۸۴ تابه امروز سالیانه برای ۲۰۰ هزار واحد مسکن روستای، تسهیلاتی از سوی دولت تصویب و توسط بنیاد مسکن پرداخت شده که با نظارت فنی روستایی بوده است.
وی در توضیح قانون الحاق (سند دار کردن خانههای روستایی) در سطح استان گفت: از سال ۷۵ در حال اجرای این قانون در سطح استان هستیم که با هماهنگی و ارتباط با شوراهای اسلامی شهرستان و روستاها محقق شده است.
خانی تصریح کرد: از سال ۷۵ تا به امروز نزدیک به ۲۵۰ هزار جلد سند برای خانههای روستایی صادر شده است و سهمیه ۱۴۰۰ بنیاد مسکن استان، ۱۰ هزار واحد بوده که البته با هماهنگی مناسب اداره ثبت اسناد استان، بیش از این رقم محقق شده است.
وی تاکید کرد: در همین رابطه برای سال ۱۴۰۱، سهمیه بنیاد مسکن استان ۱۰ هزار سند است که تا به امروز حدود هفت هزار سند برای خانههای روستایی استان صادر شده است و تا پایان سال به عدد ۱۰ هزار جلد سند خواهیم رسید.
نظر شما