تولید غذای سالم، بهداشتی و باکیفیت ماموریت وزارت جهاد کشاورزی

وزیر جهاد کشاورزی تولید محصولات کشاورزی سالم، بهداشتی و باکیفیت را از ماموریت‌های این وزارتخانه اعلام کرد.

به گزارش ایمنا و به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، «سید جواد ساداتی نژاد» در جلسه شورای معاونین با تاکید بر اهمیت تولید محصولات کشاورزی سالم و بهداشتی، اظهار کرد: تولید غذای سالم، بهداشتی و باکیفیت را از جمله مهم‌ترین مأموریت‌های دستگاه‌های درگیر با سلامت غذا از جمله وزارت جهاد کشاورزی، سازمان غذا و دارو، سازمان حفظ نباتات و سازمان دامپزشکی است.

وی افزود: اهمیت سلامت غذا به قدری است که در اکثر قوانین بالادستی نظام از جمله سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در بخش سلامت، قانون برنامه ششم توسعه و قانون افزایش بهره‌وری بخش کشاورزی مصوب ۱۳۸۹ مورد تاکید قرار گرفته است.

وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: بخش کشاورزی با تولید مواد غذایی مورد نیاز مردم شامل محصولات زراعی، باغی، دام و طیور و آبزیان مهم‌ترین تأمین کننده غذای کشور است، در این راستا و با توجه به اهمیت موضوع و تاکید ریاست جمهور مبنی بر تولید غذای سالم، باکیفیت، ارزان و با منشأ داخلی، دفتری تحت عنوان سلامت غذا در سازمان حفظ نباتات وزارت جهاد کشاورزی ایجاد و مشغول به فعالیت است.

ساداتی نژاد با بیان اینکه تولید غذای سالم هویت و اعتبار کشاورزان ایرانی است، گفت: معتقدیم تولید محصولات کشاورزی باید منطبق بر استانداردهای بهداشتی روز دنیا باشد، به همین دلیل حذف سموم، آفتکش‌ها، آفات و کودهای غیراستاندارد در دستور کار دفتر سلامت غذای سازمان حفظ نباتات قرار دارد.

وزیر جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: سلامت محصولات کشاورزی از مزرعه تا سفره با شناسنامه‌دار شدن محصول کشاورزی و ارائه گواهی سلامت از جمله دیگر اقدامات وزارت جهاد کشاورزی در یک سال گذشته بوده است.

کد خبر 612942

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.