به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، در نتیجه پیادهسازی پروژه جدید باربادوس، انتشار کربن به میزان قابلتوجهی کاهش خواهد یافت که این امر به سهم خود میتواند در بهبود کیفیت هوا و زندگی مردم نقش مهمی ایفا کند. مقامات جزیره کارائیبی مدعی شدهاند که از منابع خورشیدی و هیدروژن سبز برای رسیدن به هدف خود بهره خواهند گرفت و در نتیجه آن، تا سال ۲۰۳۰ هدف انتشار صفر کربن را محقق خواهند کرد. در این راستا، یک مرکز تولید انرژی خورشیدی ۵۰ مگاواتی توسعه یافته است که از باطری لیتیوم-آیونی و هیدروژن سبز برای تأمین انرژی پاک در منطقه بهره میگیرد، ضمن اینکه مرکز ذکر شده میزبان بزرگترین مزرعه گوسفند جزیره به شمار میرود که میتواند نقش مهمی در تضمین خوراک کشور ایفا کند.
مدیران باربادوس با کمپانیهای مختلفی برای پیادهسازی پروژه جدید به توافق رسیدهاند و قرار است همکاری آنها جذب سرمایهگذاران بینالمللی را برای تخصیص بودجه ساخت و ساز در سال ۲۰۲۳ در پی داشته باشد. در این خصوص، ایدههای ویژهای از سوی شرکا ارائه خواهد شد که در هر یک از آنها اتخاذ استانداردهای مربوط به اثرات اجتماعی و زیستمحیطی پروژه به دقت مورد توجه قرار خواهد گرفت، ضمن اینکه هر تیم بودجه اختصاصی خود را برای اجرای پروژه مشخص خواهد کرد.
هیدروژن سبز از طریق تجزیه آب به هیدروژن و اکسیژن با استفاده از انرژی تجدیدپذیر تولید میشود که در پروژه باربادوس، انرژی تجدیدپذیر تنها شامل نیروی خورشیدی است که در نتیجه آن، اولین فناوری هیدروژنی جهان در فرآیند تغییرات اقلیمی شکل میگیرد.
علاوه بر این، پیادهسازی پروژه جدید، همکاری میان بخشهای دولتی و خصوصی را میطلبد تا در نتیجه آن، مسیر دقیقی برای پیشبرد فرآیندها تا اجرای کامل آنها مشخص شود و در نهایت، پایداری از طریق بهرهگیری از هیدروژن سبز حاصل شود.
بدیهی است که تولید هیدروژن سبز و تجهیزات لازم برای آن هزینههای بالایی را در بر میگیرد، با این حال تبعات مثبت اقتصادی ناشی از بهرهگیری از انرژی تجدیدپذیر مدیران سراسر دنیا را به اعمال نوآوریهای متعدد برای توسعه استفاده از هیدروژن سبز سوق داده است.
نظر شما