به گزارش خبرنگار ایمنا، سید احمد موالی زاده در شورای آموزش و پرورش شهرستان اهواز، اظهار کرد: با توجه به اینکه در سه سال گذشته مدارس غیر حضوری بودهاند عملاً سه پایهی تحصیلی که امسال برای اولین بار وارد مدرسه میشوند، علاوه بر آن با توجه به اینکه در سه سال گذشته به خوبی به مدارس رسیدگی نشده است برای اینکه یک بازگشایی خوبی داشته باشیم نیازمند همت مضاعف هستیم.
وی با اشاره به لزوم تعامل میان شهرداری و آموزش و پرورش، افزود: باید جلسات هماهنگی میان رؤسای آموزش و پرورش و شهرداری برگزار شود تا موضوع تعمیرات مدارس و همکاری شهرداریها حل شود، با وجود اینکه شهرداری در این خصوص وظیفهای ندارد اما انتظار میرود در راستای مسئولیت شهروندی در حوزه تعمیرات و زیباسازی مدارس ورود کند.
سرپرست فرمانداری اهواز ادامه داد: نباید این انتظار را داشته باشیم که مدیر مدرسه با سرانه مالی که دریافت میکند تمام مشکلات مدرسه را رفع کند، باید همه دستگاههای اجرایی دست به دست هم دهند چرا که مدرسه رکن مشترک همهی ما است و نمیتوان گفت به در ارتباطی به دستگاه ما ندارد.
وی با اشاره به باید چندین جلسه در جهت رفع مشکلات مدارس برگزار شود، تاکید کرد: مشکلات حمل و نقل و ترافیکی شهر یکی از معضلات مهم است پیشنهاد میشود شورای ترافیک شهرستان حداقل برای یک ماه همپوشانی زمان آغاز مدارس و ادارات چاره اندیشی کند چرا که در غیر این صورت مشکلات ترافیکی ایجاد خواهد شد علاوه بر آن باید برای این کار برنامه و تدبیر داشته باشیم و با ارائه یک مدل و طرح برای آن آمادگی لازم را داشته باشیم.
موالی زاده تاکید بر انجام اقدامات کاهند ترافیک مانند لکهگیری و آسفالت معابر و نوارهای حفاری تصریح کرد: امیدوارم بهره برداری از پل فولاد در پایان هفته جاری و تقاطع غیر هم سطح دانشگاه در مهرماه و تمهیداتی که اندیشیده میشود تا حدودی پیک ترافیک را کاهش دهیم.
وی اضافه کرد: بخشنامه سرویس مدارس به سازمان تاکسیرانی ابلاغ و آن سازمان نیز به مدارس اعلام کرد با این حال در آغاز کار هستیم چرا که باید در روند انجام کار و فعالیت سرویسهای مدارس نظارت جدی شود تا دغدغه اولیا در خصوص انتخاب سرویس و هزینه آن کمتر شود چرا که در گذشته یک برنامه مدون برای آن تعریف نشده بود.
سرپرست فرمانداری اهواز با اشاره به رفع مشکلات آب و برق مدارس توضیح داد: اداره کل نوسازی مدارس خوزستان باید مدارسی که آماده بهره برداری و نیازمند برق هستند را اعلام کند تا در اسرع وقت انجام شود، علاوه بر آن دستگاههای خدماتی مانند گاز، آب، برق و مخابرات بدون هماهنگی و اطلاع فرمانداری تا اطلاع ثانوی حق ندارند نسبت به قطع خدمات اقدام کنند.
وی ادامه گفت: در خصوص مسائل بهداشتی مدارس نیز باید هم آموزش و پرورش و هم مرکز بهداشت به طور جدی پیگیر باشند تا به مشکل بر نخوریم، نباید تصور کنیم که کرونا تمام شده است بلکه باید با جدیت بیشتر به این مسئله رسیدگی کمیم چرا که بچهها امانت خانوادهها در دست ما هستند.
موالی زاده در خصوص مشکلات مدارس روستایی توضیح داد: باید در این خصوص جلسه ویژهای با بخشداران داشته باشیم و یک چاره اصولی اندیشید تا از مدارس روستای حفاظت کرد، باید یک مؤسسه یا شرکت پیمانکاری برای حفاظت از مدارس مشخص شود و تا زمانی که این اقدام صورت نگیرد امینت مدارس روستایی تأمین نمیشود علاوه بر آن شرکتهای پیرامون روستاها موظف هستند بخشهای از مسئولیت اجتماعی خود با در قالب رسیدگی به مدارس اجرا کنند.
نظر شما