به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی سازمان حفاظت محیطزیست، حسن اکبری در جلسهای که برای تکثیر اسارت یوز در سالن جلسات معاونت محیطزیست طبیعی با حضور اساتید و صاحبنظران این حوزه بهصورت مجازی و حضوری برگزار شد، اظهار کرد: به همین منظور کمیتههایی برای ساماندهی دامها، حفاظت از زیستگاه و تکثیر در اسارت، استفاده از تمام ظرفیتهای سازمان، همچنین خرد جمعی و تصمیمگیری درست و مهمتر از همه پیگیری اجرای تصمیمات در این زمینه تشکیل و جلسات به صورت منظم و با برنامه انجام میشود.
وی افزود: تکثیر در اسارت میتواند به حفظ ژنوم گونه کمک و حداقل جمعیت پایه ولو با تنوع ژنی کم را در اسارت ایجاد کند. برنامه داریم تا تکثیر در اسارت را ادامه دهیم و طوری برنامهریزی کنیم که نقایص سال گذشته را پوشش دهیم و دفتر حفاظت و مدیریت حیاتوحش، مسئولیت پیگیری جدی این موضوع را عهدهدار شده است.
معاون محیطزیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان ادامه داد: برنامهای برای دست زدن به طبیعت توران برای تکثیر در اسارت نداریم و از ظرفیتهای موجود استفاده میکنیم.
وی تصریح کرد: اداره کل محیطزیست استان سمنان درحال آمادهسازی کلینیک صحرایی است و برنامههایی هم برای تهیه شناسنامه ژنتیکی یوزهای موجود در سایت داریم.
نظر شما