به گزارش خبرنگار ایمنا، ثبتنام کتب درسی از طریق مراجعه به سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی و به دو شیوه فردی یا گروهی قابل انجام است. کتابهای درسی دانشآموزان دورههای تحصیلی آموزش ابتدایی، متوسطه دوم شاخههای فنیوحرفهای، کاردانش، رشته معارف اسلامی و کتابهای درسی تکمیلی دوره اول متوسطه ویژه دانشآموزان استعدادهای درخشان، از طریق مدرسه محل تحصیل آنان که در سفارش دانشآموز قید شده است، توزیع میشود.
درباره توزیع کتب درسی حجتالاسلام علی لطیفی، اظهار میکند: وقتی ثبتنام دانشآموز در مدارس انجام نشود، ثبت سفارش کتاب درسی هم ممکن نیست.
وی میافزاید: اکنون مهمترین چالش در توزیع کتاب همین مسئله ثبتنام نشدن دانشآموزان در مدارس است، اول باید مشخص شود که دانشآموز در کدام مدرسه قرار است که تحصیل کند و سپس کتاب را به مدارس ارسال میکنیم.
معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه میدهد: اکنون مهمترین چالش آماری ما این است که تعدادی از دانشآموزان ثبتنام خود را در مدارس قطعی نکردهاند؛ برخی از خانوادهها یا پیشثبتنام کردهاند یا به کل ثبتنام نکردهاند.
وی تاکید میکند: بنابراین مسئله اول قطعی کردن ثبتنام است و به مجرد اینکه ثبتنام در مدارس قطعی شود، اطلاعات دانشآموز وارد سامانه ما میشود و امکان ثبت سفارش کتاب را پیدا میکنند.
حجتالاسلام لطیفی خاطرنشان میکند: در صورتی که دانشآموزان ثبتنام شده در مدارس نتوانستند در سایت برای ثبت سفارش کتاب اقدام کنند و در سایت با مشکل مواجه شدند، با شمارههای پشتیبانان تماس بگیرند، همکاران ما تماموقت پاسخگو هستند.
در حال جایابی اصلاحات کتابهای درسی سال ۱۴۰۲ هستیم
وی درباره درصد تغییرات کتابهای درسی برای سال ۱۴۰۲، اظهار میکند: اکنون درصد و تعداد تغییرات و کتابها را نمیتوان مشخص کرد، محورهایی را برای تغییرات کتابهای درسی مشخص میکنیم، اکنون در حال جایابی تغییرات و اصلاحات در کتابها هستیم، چراکه نقطه آغاز اصلاح کتاب، برنامه درسی است.
رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی تصریح میکند: به طور مثال یک پروژه برای بهسازی و اصطلاح تکالیف عملکردی یا فعالیتهای یادگیری در کتابهای ریاضی آغاز میشود، بر این اساس یک تیم درحال کار است و مشخص میکند در کلیه کتابهای ریاضی ابتدایی کدام یک نیازمند اصلاح است و تا چه میزان تغییر میکند را به صورت کلی تخمین میزنیم. آمار دقیق اصلاحات کتابهای درسی سال ۱۴۰۲ تا پیش از زمستان مشخص نمیشود.
حجتالاسلام لطیفی خاطرنشان میکند: ۱۴۹ میلیون و ۵۰۰ هزار جلد کتاب درسی تا کنون سفارش چاپ داده شده که چاپ و آماده شده است، همچنین توزیع از مناطق به مدارس از ۱۰ شهریور آغاز شده است. همیشه درصدی از حجم کتاب بیش از برآورد جمعیت تولید میشود تا مطمئن شویم کتاب به همه دانشآموزان میرسد.
به گزارش ایمنا، در ثبتنام امسال برای کتب درسی از شیوههای منعطف برای ثبت سفارش کتابهای درسی استفاده میشود. در این راستا مخاطبان میتوانند از طریق یکی از دو شیوه فردی یا گروهی نسبت به سفارش کتابهای درسی اقدام کنند. در شیوه فردی، والدین و دانشآموزان میتوانند با مراجعه به سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی بخش سفارش دورهای دانشآموزان و پرداخت الکترونیکی هزینه بسته آموزشی مورد نیاز خود را سفارش دهند. برای ورود به سامانه کد ملی دانشآموز، «نام کاربری» و شش رقم سمت راست شماره سریال شناسنامه دانشآموز، «رمز عبور» ورود به سامانه است. در شیوه گروهی، مدیران مدارس از طریق سامانه سناد به بخش سفارش گروهی کتابهای درسی سامانه مذکور مراجعه کرده و بهصورت جمعی نسبت به سفارش کتابهای درسی اقدام کنند.
نظر شما