وی افزود: فرمانده انتظامی کل کشور، ساختاری را برای میانجیگری و صلح و سازش تعریف کرده است، ازجمله ایجاد دایره مشاوره و مددکاری در کلانتریها که طی آن یکهزار و ۳۳ کلانتری به این دایره تجهیز شدهاند و افراد شاغل در این حوزه، تحصیلات علوم اجتماعی و روانشناسی دارند.
سخنگوی فراجا گفت: در سال گذشته ۷۸۶ هزار و ۹۴۵ پرونده به دایره مشاوره و مددکاری که زیر نظر معاونت اجتماعی فرماندهی کل کشور است، ارجاع شده که این آمار بیانگر رشد ۱۴ درصدی بوده که ۷۱ درصد این پروندهها به مصالحه منتهی شده است.
وی افزود: اگر بخواهیم ساختار نظامبندی داشته باشیم باید در رابطه با عدالت ترمیمی هم کاری بکنیم.
سخنگوی فراجا تأکید کرد: نظاممندکردن این ستاد در قالب میانجیگری و غیره با ساختار مشخص میتواند انجام شود.
وی ادامه داد: در فراجا مراکز مشاورهای هم داریم که شامل ۵۴ مرکز است و هر کسی هر اختلافی از جمله در حوزههای خانواده و طلاق میتواند به این مراکز مراجعه کند.
حاجیان با بیان اینکه بیش از ۲۵۰۰ روانشناس در این حوزه فعالیت میکنند، گفت: برای پیشبرد اهداف این ستاد باید فعالیتهایی در حوزه فرهنگسازی تخصصی انجام شود.
وی با اشاره به خدمت خود در استانها و با تأکید بر اینکه برخی افراد چارهای جز سرقت ندارند، گفت: معتادان متجاهر از جمله این افراد هستند و چارهای جز سرقت ندارند و به این دلیل است که میگوئیم آمار سرقتهای خرد افزایش یافته است.
سخنگوی فراجا سپس به موضوع نگهداری از سارقان در زندانها هم اشاره و تصریح کرد: برای نگهداری سارقان در زندان به صورت میانگین ماهیانه ۱۰ میلیون تومان هزینه میکنیم درحالیکه با نیمی از این مبلغ میتوان از جرم سرقت پیشگیری کرد.
نظر شما