به گزارش خبرنگار ایمنا، اصفهان پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی است و از حدود ۲۹۰ مورد صنایعدستی کشور، بیش از ۱۹۰ مورد آن در این جهانشهر است.
از اصفهان علاوهبر ایران، در بیشتر کشورهای جهان بهعنوان یک شهر فرهنگی یاد میشود و بیشتر با وجود مکانهای تاریخی همچون میدان امام (ره)، پل خواجو و سیوسه پل شناخته میشود که بناهایی ماندگار از دورههای سلجوقیان و صفویه است.
ورودیهای میدان امام (ره) از شرق به خیابان حافظ و از غرب به خیابان سپاه محدود میشود که در سالهای اخیر ورود خودروها به آن ممنوع شد، اما بهرغم نصب موانع ترافیکی، همچنان موتورسیکلتسواران به محدوده این میدان تاریخی وارد میشوند.
در این بین برخی از شهروندان در تماس با خبرگزاری ایمنا، اعلام کردند که عبور موتورسیکلت از میدان تاریخی امام (ره)، علاوه بر ایجاد مشکلاتی برای شهروندان، بههیچ عنوان زیبنده شهر اصفهان نیست.
این شهروندان میگویند تردد موتورسیکلت از میدان امام (ره) اصفهان چهره این میدان زیبا و تاریخی را زشت کرده است و برای آنها قابل پذیرش نیست که میراث فرهنگی و شهرداری، تصمیماتی در خصوص حذف این وسایل نقلیه از بزرگترین میدانهای تاریخی جهان نگرفتهاند.
فرهنگسازی و همکاری شهروندان نقطه عطف رفع تخلفات شهری / تشکیل کارگروه برای بازار اصفهان
بر اساس پیگیریهای خبرنگار ایمنا، محمدباقر کلاهدوزان، مدیر منطقه سه شهرداری اصفهان گفت: در سالهای گذشته برای جلوگیری از ورود موتورسیکلتسواران به محوطه میدان امام (ره) موانع فیزیکی ایجاد شده بود که به مرور زمان از بین رفته بود، لذا اخیراً نسبت به اصلاح و مرمت آنها اقدام کردیم و در حال حاضر آماده نصب است.
وی افزود: جلسهای به دستور شهردار اصفهان برای بررسی مباحث بازار از جمله ایمنی، سدمعبر همچنین ورود موتورسیکلتسواران به محوطه آن با حضور فرماندار اصفهان برگزار و مقرر شد کارگروهی برای بازار تشکیل شود؛ در این راستا نظر اصناف را جویا میشویم تا نسبت به زمان ورود موتئرسیکلتها برای انتقال اجناس بازاریان به محوطه بازار تصمیمگیری شود.
مدیر منطقه سه شهرداری اصفهان ادامه داد: در این راستا هماهنگی لازم انجام و صورتجلسهای تنظیم میشود تا تمام موارد در کارگروه بازار مورد توجه قرار گیرد، البته پلیس راهور نیز باید به کمک شهرداری آید، زیرا رفع مشکلات ترافیکی با همراهی شهرداری و پلیس امکانپذیر است.
وی با تاکید بر اینکه رفع بسیاری از مشکلات شهری نیاز به فرهنگسازی و همراهی مردم دارد، تصریح کرد: یکی از دغدغههای شهرداری منطقه سه شهرداری، پسماندهای کسبه بازار است که پیرامون محل کسب خود قرار میدهند، البته انجمن اسلامی بازار نیز به این موضوع ورود کرده است تا فرهنگسازی لازم انجام و اتحادیهها توجیه شوند.
شهروندان میتوانند مشکلات خود را از طریق تماس با شماره تلفن ۸_۳۵۵۴۴۱۱۲ در اختیار این رسانه قرار دهند؛ دستگاهها و نهادهای مسئول نیز میتوانند برای پاسخگویی به شهروندان از همین طریق اقدام کنند.
نظر شما