اعتراضات موسسات اعتباری در هیئت انتظامی بدوی بانک مرکزی بررسی می‌شود

نمایندگان مجلس شورای اسلامی تصمیم گرفتند تا در صورتی که موسسات اعتباری نسبت به مصوبات هیئت عالی مبنی بر تعیین سرپرست موقت برای موسسه اعتباری معترض باشند، اعتراضات آنها در هیئت انتظامی بدوی بانک مرکزی بررسی شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، وکلای مردم در نشست علنی امروز _سه‌شنبه هشتم شهریورماه_ مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی طرح بانکداری جمهوری اسلامی ایران، با ماده ۳۴ این طرح با ۱۷۵ رأی موافق، ۱۸ رأی مخالف و شش رأی ممتنع از مجموع ۲۲۰ نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.

ماده ۳۴ این طرح به شرح زیر است:

در صورتی که مؤسسه اعتباری نسبت به مصوبه هیئت عالی مبنی بر تعیین سرپرست موقت برای مؤسسه اعتباری یا گزیر آن مؤسسه معترض باشد، می‌تواند اعتراض خود را به همراه دلایل و مستندات ظرف سه روز کاری از زمان ابلاغ، به دبیرخانه هیئت انتظامی بدوی بانک مرکزی تسلیم نماید. در مورد گزیر، علاوه بر مؤسسه اعتباری، اشخاص ثالث یعنی سایر اشخاصی که از مصوبه هیئت عالی متضرر شده‌اند نیز می‌توانند نسبت به مصوبه هیئت عالی به هیئت انتظامی بدوی بانک مرکزی اعتراض کنند.

هیئت انتظامی بدوی باید ظرف مدت یک هفته به اعتراض واصله رسیدگی نموده و اقدام به صدور رأی نماید. مؤسسه اعتباری یا شخص ثالثِ معترض و معاون تنظیم‌گری و نظارت سه روز کاری پس از ابلاغ رأی، برای اعتراض به رأی هیئت انتظامی بدوی فرصت دارند. در صورتی که هیچیک از طرفین به رأی هیئت انتظامی بدوی اعتراض نکند، رأی هیئت مزبور قطعی است.

در صورت وصول اعتراض، هیئت انتظامی تجدید نظر سه روز کاری پس از وصول اعتراض فرصت دارد تا به اعتراض واصله رسیدگی و مبادرت به صدور رأی نماید. در هر صورت، چنانچه به مصوبه هیئت عالی مبنی بر تعیین سرپرست موقت یا گزیر مؤسسه اعتراض نشود، یا اعتراض واصله، حسب مورد، توسط هیئت انتظامی بدوی یا تجدیدنظر وارد تشخیص داده نشود، مصوبه هیئت عالی قطعی و لازم‌الاجراست و دیوان عدالت اداری و سایر مراجع قضائی نمی‌توانند تقاضای صدور حکم توقف یا ابطال مصوبه هیئت عالی را بپذیرند.

تبصره) از زمانی که هیئت عالی، رئیس کل را مأمور به تعیین سرپرست موقت برای مؤسسه اعتباری یا گزیر آن می‌کند، مجمع عمومی و هیئت مدیره مؤسسه اعتباری حق تشکیل جلسه و تصمیم‌گیری در امور مؤسسه اعتباری را نخواهند داشت و احکام یا قراردادهایی که توسط مدیران مؤسسه اعتباری امضا شده باشد، نافذ نیست؛ مگر اینکه هیئت انتظامی بدوی یا تجدیدنظر _حسب مورد_ رأی به نقض مصوبه هیئت عالی در خصوص تعیین سرپرست موقت برای مؤسسه اعتباری مورد نظر بدهد.

کد خبر 600872

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.