كرسي نظريه پردازي به جاي مقاله علمي- پژوهشي و پاداش های یک میلیونی

خبرگزاری ایمنا: دانشجويان دكتري مي توانند به جاي يك مقاله علمي-پژوهشي ،دستاوردهاي پژوهشي خود را در قالب كرسي نظريه پردازي ارائه دهند .

به گزارش ایمنا، دانشجويان دكتري مي توانند به جاي يك مقاله علمي-پژوهشي كه طبق آيين نامه دوره دكتري براي دفاع از رساله لازم است، دستاوردهاي پژوهشي خود را در قالب كرسي نظريه پردازي ارائه دهند مشروط به آنكه موفق به كسب امتياز ۶۰ از ۱۰۰ شوند. 
دکتر محمد حسین رامشت رئیس دانشگاه اصفهان در گفت و گو با خبرنگار ایمنا گفت : بر اساس نظر شورا دانشجویان تحصیلات تکمیلی که بایستی حداقل دو مقاله پؤوهشی بین المللی در کارنامه خود داشته باشند میتوانند با تهیه پروپزال این کرسی های نظریه پردازی در راستای رشته تحصیلی خود اقدام به دفاع از نظریات خود نموده و این نظریه پردازی در صورت کسب حد نصاب نمره به جای یکی از این مقالات آنها پذیرفته شود.
 وی در مورد چگونگی برگزاری این کرسی ها گفت : بر اساس آیین نامه تهیه شده برای این کرسی ها دانشجویان می توانند نظرات خود را بیان کرده و در صورتی که امتیاز لازم را از دو عضو منتقد و دو عضو داور حاضر در این نشست ها دریافت کنند می توان این نظریه را در مرکز نظریه پردازی دانشگاه با نام خود محقق به ثبت رسانند.
رئیس دانشگاه اصفهان افزود : این مرکز که ریاست آنرا معاون پژوهشی دانشگاه بر عهده دارد علاوه بر قبول کردن این کرسی به عنوان جایگزین یکی از مقالات بین المللی مورد نیاز در پرونده علمی دانشجویان تحصیلات تکمیلی ، به دانشجویانی که موفق به کسب حد نصاب نمره شده اند مبلغ یک میلیون تومان پاداش نقدی اهدا خواهد کرد.
طبق مصوبه يازدهمين جلسه كميته دانشگاهي كرسي هاي نظريه پردازي دانشگاه اصفهان، كرسي هاي نظريه پردازي دانشگاه با كسب امتياز ۶۰ مي توانند معادل يك مقاله علمي- پژوهشي در دوره دكتر محاسبه شوند.
خاطرنشان مي شود كرسي هاي نظريه پردازي در دانشگاه اصفهان زير نظر مركز نظريه پردازي، نقد و مناظره و همسو با هيات حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي، نقد و مناظره وابسته به شوراي عالي انقلاب فرهنگي برگزار مي گردد.
کد خبر 60069

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ۱۷:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۶
    عالی

    پاسخ سایت: 0