به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی صندوق نوآوری و شکوفایی، علی وحدت در اولین جلسه کارگروه دائمی شورای راهبری فناوریها و تولیدات دانشبنیان با اشاره به پیشینه ایجاد و تأسیس کارگروه صندوقهای پژوهش و فناوری، اظهار کرد: ما به عنوان صندوق نوآوری و شکوفایی با صندوقهای پژوهش و فناوری روابط طولی مستقیم نداریم، بلکه با برخی حمایتهای مالی از آنها به توسعه اقتصاد دانشبنیان در تمامی استانهای کشور شتاب میدهیم.
وی ادامه د: ما بهطور کلی دستورالعملها و سامانههایی در دبیرخانه کارگروه صندوقهای پژوهش و فناوری داریم که بر فعالیت صندوقهای پژوهش و فناوری نظارت میکنند، به طور مثال صندوقی که سرمایهاش پنج میلیارد تومان است، اجازه ندارد ۱۰ برابر سرمایه خود تعهد مالی دهد. البته در این مدت هم هیچگونه تخلفی از سوی صندوقهای پژوهش و فناوری انجام نشده است.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه سال گذشته اساسنامه نمونه صندوقهای پژوهش و فناوری در دولت اصلاح شد، افزود: اکنون در سراسر کشور ۶۴ صندوق پژوهش و فناوری استانی داریم و علاوه بر آن در کنار دانشگاههای مادر، یک صندوق پژوهش و فناوری ایجاد شده است و در بسیاری از حوزههای تخصصی نیز صندوقهای پژوهش و فناوری آغاز به کار کردهاند.
وی با تاکید بر اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی، تقویت سرمایه صندوقهای پژوهش و فناوری را دنبال میکند، تصریح کرد: در فروردین سال ۹۸ مجموع سرمایه تمام این صندوقها ۷۸ میلیارد تومان بود، اما اکنون به ۱,۳۰۰ میلیارد تومان رسیده است. از طرفی مجموعه ضمانتنامههایی که از سوی این صندوقها صادر شده از ۹۰۰ میلیارد تومان به ۱۰ هزار میلیارد تومان رسیده است، همچنین این صندوقها تا قبل از سال ۹۸، ۱,۱۶۰ میلیارد تومان تسهیلات ارائه کرده بودند که امروز به ۱۰ هزار میلیارد تومان رسیده است.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با تاکید بر اینکه این صندوق تقویت سرمایه صندوقهای پژوهش و فناوری را دنبال میکند، گفت: در فروردین سال ۹۸ مجموع سرمایه همه این صندوقها ۷۸ میلیارد تومان بو،د اما اکنون به ۱۳۰۰ میلیارد تومان رسیده است.
کد خبر 599760
نظر شما