محمدصالح خویی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به ابلاغ طرح بازآفرینی شهری توسط استانداری، اظهار کرد: بازنگری و تصویب محدودههای بافت فرسوده و ناکارآمد شهری یکی از الزامات شورای ششم شهر برای خدمت به مناطق کمبرخوردار شهر بندری نوشهر است؛ شش محله در شهر را در محدودههای هدف بازآفرینی شهری معرفی کردیم و این موضوع به تصویب رسید. همچنین طرح بازآفرینی شهر بندری نوشهر در کمسیون ماده ۵ استان تصویب شد و طی آن ١٠٠ هکتار به بافت بازآفرینی شهری شهر بندری نوشهر افزوده شد.
وی ادامه داد: تخفیف عوارض صدور پروانه، اعطای کمک هزینه نما، واگذاری انشعابات رایگان، حذف عوارض متفرقه، اعطای تراکم تشویقی، وامهای نوسازی، قیر رایگان و اعتبارات دولتی به منظور بهسازی و ارتقای کمی و کیفی مسکن را مد نظر داریم که بعد از مصوبه محدوده طرح بازآفرینی شهر، در اختیار شهروندان قرار میگیرد.
رئیس شورای اسلامی شهر نوشهر اضافه کرد: شاخصهای اتلاف انرژی، آلودگی منابع، نبود ایمنی، بیهویتی، محرومیت، نازل بودن کیفیت زندگی، بد مسکنی، نبود تحرکپذیری در شهر، کمبود یا نازل بودن مراکز فرهنگی و رفاهی، دسترسی به خدمات آموزشی، حملونقل عمومی، بهداشتی و درمانی و نفوذپذیری بافت، میزان فضای جرمخیز و نبود استحکام بنا از جمله مؤلفهها و شاخصهای مهم بررسی در این طرح است، با توجه به بررسی ۶۰ شاخص شدت ناکارآمدی در محدودهها مشخص شده است، امیدوارم با اقداماتی که شهرداری و سایر دستگاههای اجرایی در این محدودهها انجام میدهند، سطح کیفیت زندگی شهری در شهر بندری نوشهر افزایش یابد.
وی تصریح کرد: در این طرح ابتدا تمام شهر بندری نوشهر در بحث ناکارآمدی دیده و بر اساس اولویت و شدت ناکارآمدی محدودهها مشخص شده است، با دفاعیات انجام شده در کمیسیون ماده ۵، بلوکهایی که دارای ناکارآمدی کامل، ناکارآمدی زیاد و ناکارآمدی نسبتاً زیاد بود، به همراه بافت تاریخی شهر بندری نوشهر به تصویب رسید.
خویی گفت: سند بازآفرینی، استراتژی تمام دستگاههای اجرایی را در محدودههای هدف تعیین کرده است و بر همین اساس ادارات شهرستان میتوانند در حوزه تخصیص ۳۰ درصد اعتبارات دستگاههای اجرایی در محلات هدف بازآفرینی گامهای مهمی بردارند.
نظر شما