پرداخت ۸ همت وام به دامداران و مرغداران

مدیرکل دفتر طیور معاونت امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی، از پرداخت هشت هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی از محل اجرای طرح مردمی‌سازی و اصلاح یارانه‌ها، به دامداران و واحدهای مرغداری کشور خبر داد.

به گزارش ایمنا و به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، امید امینی اظهار کرد: امسال از محل طرح مردمی‌سازی و اصلاح یارانه‌ها، ۲۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای دامداران و واحدهای مرغداری اختصاص داده شده که از این مبلغ تاکنون، تولیدکنندگان مبلغ حدود هشت هزار میلیارد تومان دریافت کرده‌اند.

وی افزود: این تسهیلات با کارمزدهای مختلف و با توجه به ظرفیت و شرایط تولید ۱۰ درصد، ۱۲ درصد و ۱۶ درصد در اختیار دامداران و واحدهای مرغداری قرار گرفت.

مدیرکل دفتر طیور معاونت امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی درباره وضعیت زنجیره ارزش گوشت مرغ نیز خاطرنشان کرد: امسال پیش‌بینی می‌کنیم با رفع موانع تولید، سهم زنجیره ارزش در تولید گوشت مرغ کشور به بالای ۲۰ درصد برسد.

امینی خاطرنشان کرد: سهم زنجیره ارزش از تولید گوشت مرغ کشور در سال گذشته ۱۸ درصد بوده است.

وی ادامه داد: براساس تفاهمی که با انجمن شرکت‌های زنجیره ارزش گوشت مرغ صورت گرفته، هدف‌گذاری شده ظرف دو سال آینده سهم تولید از این ناحیه به ۳۰ تا ۴۰ درصد کل تولید گوشت مرغ کشور برسد.

۴۰ درصد تولید در دامنه مرغ سایز

مدیرکل دفتر طیور معاونت امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در مورد مرغ سایز گفت: سالانه به طور میانگین نزدیک به ۳۰ تا ۴۰ درصد تولید گوشت مرغ در دامنه سایز صورت می‌گیرد.

امینی با اشاره اینکه تولید مرغ سایز از سیاست‌های معاونت امور تولیدات دامی است، تصریح کرد: در راستای اجرایی شدن تولید مرغ سایز در کشور یکی از برنامه‌های ما فرهنگ‌سازی در حوزه تولید و مصرف است.

وی افزود: تولید مرغ سایز دستوری نیست بلکه تولیدکننده و مصرف‌کننده باید روی یک سایز تفاهم کنند، زیرا تولید محصول باید باب میل و سلیقه مصرف‌کننده باشد.

مدیرکل دفتر طیور معاونت امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی وزن مرغ سایز در کشور را بین یک کیلو و ۲۰۰ گرم تا یک کیلو ۸۰۰ گرم در فاز نخست اجرای این طرح مطرح کرد و گفت: معمولاً بهترین سایز مرغ در کشورهایی همچون ایران، یک کیلو و ۲۰۰ گرم تا یک کیلو و ۵۰۰ گرم است.

امینی ادامه داد: یکی از مزیت‌های مردمی‌سازی و اصلاح یارانه‌ها این است که به اجرای طرح مرغ سایز کمک می‌کند و تولیدکننده ترجیح می‌دهد با وزن مناسب تولید خود را انجام دهد.

وی با بیان اینکه تولید مرغ سایز موجب افزایش بهره‌وری و صرفه‌جویی در مصرف دان می‌شود، اظهار کرد: اگر با اجرای این طرح، ضریب تبدیل دان به گوشت مرغ زنده از ۱.۹ تا دو در کشور به عدد ۱.۸ کاهش یابد، ظرف یک سال منجر به حدود ۵۰۰ هزار تن صرفه‌جویی در مصرف دان می‌شود که رقم نسبتاً بزرگی است.

کد خبر 598089

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.